• Service auto non stop

Reparații Sistem Frânare

ReparaȚii Sistem FrÂnare BraȘov

Reparatii Sistem Franare Brasov

Testarea frânelor este un aspect extrem de important pentru menținerea unui grad înalt de siguranță în timpul șofatului. Specialiștii în domeniu recomandă verificarea periodică și întreținerea corespunzătoare a sistemului de frânare. În service-ul AutoChelu, remediem problemele apărute și asigurăm calitatea operațiunilor prin așezarea mașinii pe standul de testare, metodă computerizată prin care se măsoară cu maximă precizie atât frâna de serviciu, cât și cea de parcare.
Sistemul de frânare este o componentă vitală a autoturismului. Acesta are rolul de a reduce viteza automobilului și oprirea sa în siguranță. De asemenea, contribuie la imobilizarea autovehiculului în staționare sau chiar în pantă.
În mod practic, eficiența frânelor se măsoară în funcție de distanța la care se oprește un automobil în raport cu viteza de rulare. Fiecare automobil vine de la origine cu o documentație tehnică specifică. Astfel, se pot elimina cauzele accidentelor de circulație, iar siguranța șoferilor și a pietonilor este sporită.
Componentele sistemului de frânare sunt:

* senzori
* unitate ABS
* lichid frână
* saboți frână
* pompă frână
* plăcuțe frână
* discuri și/sau tamburi frână
* etrieri și/sau cilindri receptori
* conducte și furtune de presiune

Condiții

Eficiență prin frânare sigură

Forța de frânare

Acționarea în ambele sensuri

Efort Minim

Confortabilitate în acționare

Evacuarea căldurii

Răcirea discurilor la frânare

REPARAȚII SISTEM FRÂNARE BRAȘOV

La AutoChelu găsești servicii complete pentru reparații și întreținere a sistemului de frânare: testare mecanică, testare electronică al punctului de fierbere al lichidului de frână sau înlocuirea pieselor de uzură (discuri, plăcuțe, lichid, senzori etc.).

Verificarea sistemelor de frânare este o operațiune foarte des solicitată în service-ul nostru. De aceea, îți recomandăm să faci o programare. Astfel, toată atenția noastră se va orienta către intervenția exclusivă asupra mașinii tale.

Pentru că sistemul de frânare este elementul care poate face diferența în situații critice, este absolut necesară o verificare o dată la 10.000 de km parcurși sau cel puțin o dată pe an.

Reparatii Sistem Franare Brasov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button