ITP Brasov

ITP Brasov

La Auto Chelu, vă punem la dispoziție un service ITP complet autorizat R.A.R. În cadrul acestuia, putem verifica orice automobil de clasa II sau 4×4. De asemenea, inclusiv cele dotate cu instalație GPL, precum microbuz 8+1 locuri, autorulote, utilitare mixte, specializate, ne pot călca pragul. Masa totală maximă admisă este de 3,5 tone.

Prin legislația în vigoare, toate mașinile din România trebuie să aibă ITP-ul la zi, fie o dată la doi ani, fie anual, în cazul în care mașina este mai veche de 10 ani. Este important să știm cum să ne pregătim dinainte, pentru a evita neacordarea acestuia. În primul rând, este bine să avem actele pregătite. Acest lucru va eficientiza întreg procesul. Mașina nu este necesar să fie pe numele celui care o aduce la ITP, însă actele sunt foarte importante. Trebuie să ne asigurăm că avem frâne bune, fără puncte de rugină majoră. De asemenea, e bine să ne asigurăm că nu depășim nivelul legal de noxe, și că toate luminile funcționează. Este bine să nu avem modificări de genul ,,tuning”: folii neomologate, xenon aftermarket sau jante mult mai mari decât cele indicate în carte.

OFERTĂ SPECIALĂ
Remediază defectele constatate în cadrul ITP-ului la service-ul nostru și revenirea ITP este GRATUITĂ!

Pentru efectuare ITP Brasov în service-ul Auto Chelu, veți avea nevoie de:
* carte de identitate a autovehiculului (CIV) în original sau copie conform cu originalul, eliberat de leasing sau de bancă în cazul persoanelor juridice
* BI/CI a celui care prezintă autovehiculul
* certificat înmatriculare în original

Verificare serii

În primă fază se va realiza verificarea seriilor autovehiculului

Verificare frâne

Asigurați-vă că nu sunt probleme cu sistemul de frânare înainte să vă prezentați la ITP

Verificare Noxe

Nivelul de noxe corect este extrem de important pentru acordarea ITP-ului

Verificare Lumini

Este bine de știut ca toate luminile să funcționeze înainte să vă prezentați la ITP

STAȚIE ITP BRASOV

În mod legal, ITP-ul se realizează o dată la doi ani în cazul mașinilor care au mai puțin de 10 ani, sau la un an în cazul mașinilor mai vechi de 10 ani.

În acest caz, nu aveți voie legal să circulați cu mașina, iar dacă o faceți, este posibil să trebuiască să suportați consecințe legale. Vă recomandăm să realizați o programare la ITP cât mai curând posibil pentru a evita aceasta situație!

În acest caz, vom fi nevoiți să vă reprogramăm. Stați liniștit – veți afla absolut tot ceea ce trebuie să reparați între timp pentru a vă asigura că veți primi ITP-ul data viitoare!

Tractari Auto

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?