• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

ITP Brașov

ITP BraȘov

 Categorie Vehicul
Tarif I.T.P.
 Autoturism
 140 RON
 Autoturism 4x4
 180 RON
 Autoturism SUV 4x4
 180 RON
 Autoutilitară
 180 RON

AutoChelu Brașov este un service auto ITP, complet autorizat R.A.R. Astfel, avem capacitatea și autoritatea de a verifica orice automobil de clasa a II-a sau cu tracțiune integrală (4×4). De asemenea, verificăm inclusiv autovehicule dotate cu instalație GPL, precum și microbuze de 8+1 locuri, auto-rulote, auto-utilitare mixte/specializate; masa totală maximă admisă este de 3,5 tone.

Prin legislația în vigoare, toate mașinile din România trebuie să aibă ITP-ul valabil, fie o dată la doi ani, fie anual, în funcție de anul de fabricație al mașinii (pentru mașinile mai vechi de 10 ani se percepe ITP-ul anual).

Pentru evitarea disconfortului creat de refuzul Inspecției Tehnice Periodice, trebuie să ții cont de câteva aspecte. Pentru eficientizarea procesului, pregătește documentele mașinii (chiar dacă nu esți prorietar); ai în vedere că se va verifica sistemul de frânare și punctele de rugină apărute pe subansable. În plus, nivelul noxelor eliminate și sistemul de iluminare trebuie să fie în parametri legali. Este foarte important ca mașina să nu conțină modificări precum folii neomologate, xenon aftermarket sau jante mult mai mari decât cele indicate în cartea tehnică.

OFERTĂ SPECIALĂ
Remediază defectele constatate în cadrul ITP-ului la service-ul nostru și revenirea ITP este GRATUITĂ!

Documente necesare pentru ITP Brașov în service-ul AutoChelu

  • Carte de identitate a autovehiculului (CIV) – original/copie conform cu originalul, eliberat de leasing sau de bancă (în cazul persoanelor juridice)
  • BI/CI a persoanei care prezintă autovehiculul
  • Certificat de înmatriculare în original

Seriile autovehiculului

Se va realiza verificarea seriilor autovehiculului

Sistemul de frânare

Se va verifica nivelul și eficiența forței de frânare

Starea caroseriei

Se va verifica tabla, petele de rugină, eventuale deformări la nivelul șasiului

Nivelul de noxe emise

Respectarea nivelului de noxe prevăzut de lege este o condiție pentru acordarea ITP-ului

Sistemul de suspensii

Se vor verifica eventuale jocuri la brațele/bucșele de suspensie

Sistemul de iluminare

Se va verifica funcționalitatea corectă și eficientă a luminilor

STAȚIE ITP BRAȘOV

În cazul mașinilor mai noi de 10 ani, verificarea ITP este suficientă o dată la 2 ani. Din punct de vedere legal, ITP-ului trebuie făcut anual în cazul mașinilor mai vechi de 10 ani și autoutilitarelor. Vehiculele care prestează servicii de taximetrie au nevoie de verificare ITP la fiecare jumătate de an.

Circulația mașinii este complet ilegală. Urmărește constant perioada de valabilitate a ITP-ului și îngrijește-te din timp de noua programare. 

În acest caz, vom fi nevoiți să te reprogramăm. Până la următoarea inspecție, este necesar ca problemele mașinii să fie remediate. Însă, amintește-ți că ești deja la AutoChelu, un service care oferă servicii auto integrate. Așa că, orice defecțiune sau problemă tehnică își va găsi soluția în atelierul nostru; astfel, nu vei mai fi nevoit să cauți un alt service auto.

Tractari Auto

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button