• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Reparații și Întreținere Aer Condiționat Auto

ReparaȚii Aer CondiȚionat Auto BraȘov

Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov

Reparații Aer Condiționat Auto Brașov

Apariția unui miros neplăcut în interiorul mașinii poate fi cauzată de probleme la instalația de aer condiționat. Pentru a evita apariția unui astfel de disconfort, specialiștii recomandă o verificare anuală.

Umezeala și reziduurile din instalație sunt factori care pot determina apariția și dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor.

 La AutoChelu beneficiezi de servicii complete de igienizare a sistemului de aer condiționat prin introducerea în instalație a unui agent special de tip aerosol; acesta elimină complet mirosul neplăcut și curăță vaporizatorul și filtrele. În plus, operațiunea cuprinde și igienizarea conductelor și a gurilor de ventilație din interiorul habitaclului.

Concomitent cu igienizarea, recomandăm încărcarea cu freon prin alegerea serviciului nostru complet de întreținere a sistemului de aer condiționat.

Servicii

Echipa AutoChelu oferă servicii integrate de igienizare și încărcare cu freon a instalației de aer condiționat. Folosim echipamente din gama de top de la producători de renume la nivel mondial – Bosch, Hela, Waeco și Texa. La AutoChelu poți beneficia de:

 • Constatare, diagnosticare
 • Testare presiune
 • Sudură în aluminiu
 • Curățare și igienizare
 • Înlocuire compresoare, valve, senzori
 • Încărcare cu freon de tip R134a sau 1234yf (pentru mașinile din 2018-2020)
Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov
Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov

Componentele Sistemului de Aer Condiționat Auto

A – compresor cu ambreiaj magnetic
B – condensor
C – dezumidificator
D – senzor presiune
E – orificiu mentenanță (presiune înaltă)
F – supapă de expansiune
G – evaporator
H – orificiu mentenanță (presiune joasă)
I – ventilator habitaclu

Preț Încărcare Freon

Freon A/C R134

+ 30RON/ 100 gr
50
LEI
încărcare
 • Manoperă
 • Ulei ungere instalație
 • Substanță de contrast

Freon A/C R1234YF

+ 180RON/ 100 gr
100
LEI
încărcare
 • Manoperă
 • Ulei ungere instalație
 • Substanță de contrast

Curățare Instalație Climatizare

550
LEI
procedură

Servicii Climatizare Auto Brașov - Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de servicii de mentenanță și reparație a sistemului AC, primul pas este programarea în service-ul AutoChelu. Odată ajuns la noi, tehnicienii noștri vor continua cu recepția autovehiculului și identificarea problemei. În urma acestei etape, vei știi cu exactitate care sunt costurile totale ale operațiunilor necesare.

Costurile pentru operațiunile de reparație a sistemului de aer condiționat sunt în strânsă legătură cu analiza tehnicienilor din service-ul nostru. Lucrăm cu echipamente moderne, cu tehnici inovative și cu experți în industria de specialitate. Prețul se stabilește în funcție de necesitatea intervenției.

Lucrările de întreținere și reparație ale sistemului de aer condiționat sunt întâlnite periodic în rândul autovehiculelor. De aceea, acesta este unul dintre cele mai cerute servicii. Pentru o experiență plăcută în service-ul nostru, îți recomandăm să ne contactezi pentru programare.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button