• Service auto non stop

Schimb rulment roată

SCHIMB RULMENT ROATĂ BRAȘOV

Schimb rulment roată Brașov

Schimb rulment roată Brașov

Acel element care permite o mișcare de un grad forțat dintre două sau mai multe componente se numește rulment. Acesta are rolul de a diminua rezistența le frecare prin generarea unei mișcări de rotație sau printr-una de tip linear.

Schimb rulmenți roată cu butuc / fără butuc

Rulmentul de roată este piesa fundamentală care permite rotirea roților. Acesta este centrat pe butuc, fixat pe axul roții, roata fiind montată pe butuc. Rulmentul de roată este necesar a fi înlocuit atunci când, în timpul rulajului roții se aude un „huruit”, un zgomot deranjant care este reprezentat de uzura proeminentă a structurii interne a rulmentului, dar și a formelor bilelor interioare care devin din perfect rotunde în aproape ovalizate. 

Neschimbarea într-un interval optim de timp a rulmentului poate duce la „griparea” bilelor și la blocajul roții prin înfrânarea acesteia. Este necesar a se efectua un schimb al rulmentului de roată înainte ca acesta să capete o uzură prea mare pentru a evita spargerea acestuia și întampinarea altor probleme generate de acest aspect.

În cazul în care mașina ta are nevoie de serviciul care presupune schimb rulment roată, AutoChelu este locul ideal în care vei găsi mecanici bine pregătiți. Service auto Brașov intervine cu o gamă largă de operațiuni menite să ofere siguranță și confortabilitate pentru conducătorii auto. Contactează-ne pentru o programare!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button