• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Încărcare freon auto

ÎNCĂRCARE FREON AUTO BRAȘOV

Încărcare freon auto Brașov

La service auto Brașov AutoChelu, serviciul de încarcare freon auto în instalația de aer condiționat auto este executat de personal calificat, echipamentele care se folosesc fiind de ultimă generație.

Oferim servicii complete de  încarcare freon auto pentru orice tip de mașină:

1. Consultanță de specialitate

Asigurăm consultanță pentru a stabili tipul de freon auto, cantitatea, categoria agentului – acești factori de identificare sunt importanță deoarece, în funcție de ei, se pliază operațiunea specifică (modelul mașinii la care se face  serviciul de încărcare cu freon auto).

2. Curățarea și vidarea instalației folosind aparatură profesională

Specialiștii AutoChelu folosesc aparatură de ultimă generație, automatizată și semi-automată, capabilă să extragă freonul și uleiul (cu un grad înalt de uzură) existente în instalația de aer condiționat, urmând procedura de vidare în care se constată etanșeitatea sistemului, precum și dacă există pierderi de freon. Dacă totul este în regulă, urmează încarcarea cu freon și completarea uleiului. 

3. Încarcarea cu freon auto în instalația de aer condiționat a mașinii

Procedura completă ce presupune urmatoarele etape:

  • umplerea instalației cu cantitatea de freon recomandată de producător, în funcție de modelul mașinii;
  • completarea cu cantitateta de ulei extrasă din instalație la pasul anterior și verificarea presiunii în instalație.

Un serviciu profesional realizat cu aparatură specializată, recomandat pentru orice tip de mașină care nu prezintă defecte mecanice la instalația de aer condiționat sau scurgeri de freon auto găsești la service auto Brașov AutoChelu, atelier localizat pe Ecologiștilor 10. Mecanicii noștri au experiență vastă în operațiuni de înlocuire a rdiatorului apă/climă, compresoarelor, intercooler-elor pentru o gamă variată de brand-uri de autoturisme.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button