DEPOZITARE ANVELOPE BRASOV

Tractari Auto

Depozitare Anvelope Brașov la Auto Chelu

Știm cu toții cât de important este să deținem câte două seturi de anvelope, în funcție de anotimp. Acestea ne ajută să creștem siguranța în trafic, atât a noastră, cât și a celorlați conducători auto. Cu siguranță v-ați lovit de problema depozitării acestora în perioada în care nu sunt folosite. De aceea, Auto Chelu vă oferă un serviciu de depozitare anvelope Brasov, sau așa-numitul Hotel de Anvelope. În cadrul acestui serviciu, puteți păstra anvelope de autoturisme, autoutilitare și 4×4 pe perioadă nedeterminată. De acum nu mai este nevoie să le păstrați în balcon sau la subsolul blocului! 

Am creat un spațiu optim pentru depozitarea anvelopelor. Acestea vor fi ferite de lumină și de umezeală. De asemenea, vor fi ferite de soluții care pot afecta cauciucul. 

Indiferent de tipul de anvelope pe care le utilizați, în cadrul serviciului nostru de depozitare anvelope Brașov veți găsi spațiul potrivit pentru acestea!

Care este prețul?

Auto Chelu vă păstrează roțile/anvelopele de iarnă în sezonul cald și cele de vară în sezonul rece. De asemenea, puteți apela la noi și în cazul în care aveți mai multe seturi de anvelope ce necesită depozitare. Tariful este de 20 RON TVA  inclus/ set / lună. Mai mult:

  • Plata se face la ridicarea roților
  • Depozitarea se face într-un spațiu optim
  • Le putem ridica GRATUIT de la tine de acasă!
Depozitare Anvelope Brasov

Întrebări frecvente legate de serviciul nostru

În cazul în care constatați că nu aveți suficient spațiu pentru depozitare, sau dacă pur și simplu doriți să le lăsați pe mâna profesioniștilor, vă invităm să ne contactați!

DA! Efectuăm servicii de ridicare anvelope din orice locație indicată de dumneavoastră în Brașov și împrejurimi. Acest serviciu de preluare îl oferim în mod GRATUIT! 

Plata se efectuează la ridicarea anvelopelor. Vă așteptăm să ne contactați!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?