• Service auto non stop

Depozitare Anvelope

DEPOZITARE ANVELOPE BRAȘOV

Tractari Auto

Depozitare Anvelope Brașov la AutoChelu

Perioadele anvelopelor mixte au apus; în plus, specialiștii în domeniu au stabilit că este absolut obligatorie folosirea a două seturi de anvelope pe parcursul unui an calendaristic. Schimbul de anvelope în funcție de sezonalitate crește gradul de siguranță în timpul șofatului și determină încrederea în automobil a conducătorului auto, a pasagerilor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Totuși, schimbul de anvelope vine la pachet cu nevoia de depozitare a setului nefolosit. De aceea, AutoChelu îți oferă un serviciu de depozitare anvelope Brașov sau așa-numitul „Hotel de Anvelope”. În cadrul acestui serviciu, noi păstrăm anvelope de autoturisme, autoutilitare și vehicule cu tracțiune integrală pe perioadă nedeterminată, în condiții optime. Astfel, tu nu mai ocupi balconul, pivnița sau debaraua cu anvelopele care așeaptă sezonul potrivit pentru a fi folosite.

Care este prețul?

La AutoChelu poți depozita roțile/anvelopele de iarnă în sezonul cald și cele de vară, în sezonul rece. De asemenea, poți apela la serviciile noastre și în cazul în care ai mai multe seturi de anvelope ce necesită depozitare. Tariful este de 40 RON (TVA inclus)/set 4 anvelope/lună.

  • Plata se face la ridicarea roților;
  • Le putem ridica GRATUIT de la tine de acasă;
  • Depozitarea se face într-un spațiu optim (condiții de temperatură, igienă, siguranță).
Depozitare Anvelope Brasov

Întrebări frecvente – depozitare anvelope

Dacă nu ai spațiu suficient sau potrivit pentru depozitarea anvelopelor, adu-le la Hotelul de Anvelope AutoChelu. Le păstrăm în condiții de igienă și siguranță, astfel încât anvelopele mașinii tale vor fi pregătite de rulare în următorul sezon.

Dacă nu ai timp sau disponibilitate pentru a aduce anvelopele în depozitul nostru, apelează-ne! Printr-un simplu telefon, venim să le preluăm din locația indicată de tine (Brașov și împrejurimi), iar acest serviciu este 100% gratuit.

Din respect pentru clienții noștri, plata pentru depozitarea anvelopelor se realizează întotdeauna la final, la ridicarea anvelopelor. Prețul este standard, fără costuri ascunse: 40 lei/set 4 anvelope/lună (TVA inclus), indiferent dacă anvelopele sunt sau nu montate pe jante.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button