SERVICE ROȚI BRAȘOV

Psst! Ai auzit de un service șmecher pentru roți?

Auto Chelu la datorie, să trăiți!

Pneurile de înaltă calitate și într-o condiție bună reprezintă un mecanism de siguranță important. Ele sunt primul punct de legătură cu asfaltul în sistemul de frânare al mașinii tale și au rolul important de a menține mașina pe drum.

În cazul în care ai grijă de ea și o respecți, știi că la fel de importantă este alinierea și echilibrarea roților, astfel încât condusul să fie o plăcere.

Dacă întâmpini vibrații sau o manevrabilitate deficitară în timpul conducerii, ai probleme cu menținerea pneurilor umflate. Dacă ai o rulare scăzută a pneurilor sau poți observa deteriorarea evidentă a anvelopelor, este timpul să le aduci la nenea doctoru’ pentru o verificare.

Service Roți Brașov - Încredere, cunoștințe și expertiză

Nu că ne-am lăuda (bine, ne lăudăm, dar cu măsură), însă echipa Auto Chelu e condusă de câteva principii simple și morale: calitate, seriozitate și transparență.

Investim permanent în oameni, pentru că vrem să-ți oferim o expertiză de top și consiliere pe măsură, astfel încât să fii sigur că autoturismul tău e pe mâini bune… Mai pe scurt, n-ai nevoie de Aspacardin cu noi!

Vrem cele mai bune rezultate. De aceea, în service-ul Auto Chelu găsești echipamente și dotări de ultimă generație și stocuri de piese optime, disponibile în orice moment (atunci când ți-e lumea mai dragă – vorba aia – și se strică una alta).

Gama noastră de servicii pentru roți (cu ștaif!) cuprinde:

Geometrie Roți Robotizat - Tehnologie de ultimă generație!

Service Roți Brașov

Vrei ce-i mai bun pentru ea, nu?

Ca roțile mașinii tale să fie în perfectă stare de funcționare, trebuie să te asiguri că geometria direcției este optim aliniată.

Acum ai posibilitatea de a alege cel mai rapid și de înaltă calitate sistem de aliniere a roților – CORGHI R.E.M.O. (Echipament Robotizat pentru Măsurare prin Optică). Probabil cel mai modern și șmecher stand de aliniere a roților din România, la ora actuală, cu citire robotizată.

Echilibrare Roți – folosim ultimele modele apărute pe piață de la Hunter

Hunter Road Force® Touch și Hunter Road Force® Elite ne oferă un diagnostic precis al mașinii tale. Acestea rezolvă problemele de vibrații, identifică tracțiunea vehiculului, asigură o centrare adecvată, elimină erorile de configurare pentru a-ți oferi o nouă și confortabilă plimbare cu mașina… momentan încercăm să-l programăm să facă și sandwich-uri (în rest le are pe toate).

Recondiționări Jante Auto - Tehnologia Diamond Cut

Service Roți Brașov

Recondiționăm orice tip de jante în mod rapid și eficient. Operațiunea cuprinde îndepărtarea zgârieturilor profunde, șlefuirea, îndepărtarea vopselei vechi.
Ulterior se realizează sablarea și vopsirea în câmp electrostatic, pentru a reda jantelor strălucirea originală. Pariem pe ele în concursul cu nail-artistul soției. Sigur le va atrage atenția!

Îndreptat și Roluit Jante Auto

Service Auto Chelu Brașov îți pune la dispoziție servicii complete de îndreptat și roluit jante auto de orice dimensiune, indiferent de material (din magneziu, aliaj, tablă sau aluminiu).

Deblocare Prezon Antifurt Roată

“Adevăru-i că se fură!” zice-o vorbă din bătrâni. Din cauza furtului de roți, producătorii de mașini au venit cu o soluție, și anume prezonul antifurt – un prezon special, care nu poate fi desfăcut cu o cheie de 19 sau 20, ci mai degrabă o cheie specială care vine împreună cu acestea.

Pe fiecare roată se va monta un astfel de prezon.

Important este sa nu pierzi cheia din set! “Ha ha ha!”, ar spune unii. Avem cu toții momentele noastre… sau către un prieten mai uituc.

Nu-i bai, spune-i că îl ajutăm noi în cazul în care pierde cheia. Deblocăm orice prezon antifurt, chiar și în lipsa cheii.

Mai mult, dacă ai fost la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor, iar prezonul antifurt s-a rupt, noi avem soluția!

Vulcanizare Mobilă - Auto Chelu nu te lasă pe jantă!

Îți oferim un service mobil complet echipat pentru orice situație! Ne poți solicita ajutorul din orice locație, iar echipa noastră se va asigura că îți pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru înlocuirea sau reparația anvelopei tale.
De asemenea, în cadrul deplasărilor, efectuăm inclusiv servicii de îndreptat jante și roluit.

Alte avantaje

Prin Service Roți Brașov, echipa noastră îți stă la dispoziție cu profesionalism, și îți oferă:

  • timp rapid de execuție;
  • un preț corect pentru operațiune;
  • atenție și dedicare;
  • flexibilitate;
  • tehnologie performantă.
Depozitare Anvelope Brasov
👇 Rulăm cu profesionalism oriunde, oricând și nu te lăsăm la greu! Suntem genul ăla de prieteni! Hai, fă-ne o vizită! 👇

Ce serviciu te interesează?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?