• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Service Roți

SERVICE ROȚI BRAȘOV

Pssst! Ai auzit de un service premium pentru roți?

AutoChelu la datorie, să trăiți!

Pneurile de înaltă calitate și într-o condiție bună reprezintă un mecanism de siguranță important. Acestea sunt primul element de legătură cu asfaltul în sistemul de frânare al mașinii tale și au rolul important de a menține mașina pe drum.

În cazul în care ai grijă de ea și o respecți, știi că, la fel de importantă, este alinierea și echilibrarea roților, astfel încât șofatul să fie o plăcere.

Dacă întâmpini vibrații sau o manevrabilitate deficitară în timpul șofatului, ai probleme cu menținerea pneurilor umflate. Dacă ai o rulare scăzută a pneurilor sau poți observa deteriorarea evidentă a anvelopelor, este timpul să le aduci la nenea doctoru’ pentru o verificare.

Service Roți Brașov - Încredere, cunoștințe și expertiză

Nu că ne-am lăuda (bine, ne lăudăm, dar cu măsură…), însă echipa AutoChelu e condusă de câteva principii simple și morale: calitate, seriozitate și transparență.

Investim permanent în oameni pentru că vrem să-ți oferim o expertiză de top și consiliere pe măsură, astfel încât să fii sigur că autoturismul tău e pe mâini bune… Mai pe scurt, n-ai nevoie de Aspacardin cu noi!

Vrem rezultate optime. De aceea, în service-ul AutoChelu găsești echipamente performante și dotări moderne, stocuri de piese premium, disponibile în orice moment (atunci când ți-e lumea mai dragă – vorba aia – și se strică una, alta).

Gama noastră de servicii pentru roți (cu ștaif!) cuprinde:

Echilibrare Roți – folosim ultimele modele lansate de liderul mondial Hunter

Hunter Road Force® Touch și Hunter Road Force® Elite ne oferă un diagnostic precis al mașinii tale. Acestea rezolvă problemele de vibrații, identifică tracțiunea vehiculului, asigură o centrare adecvată și elimină erorile de configurare pentru a-ți oferi o nouă și confortabilă plimbare cu mașina… momentan, încercăm să-l programăm să facă și sandwich-uri (în rest le are pe toate).

Geometrie Roți Robotizat - Tehnologie de ultimă generație!

Service Roți Brașov

Vrei ce-i mai bun pentru ea, nu?

Ca roțile mașinii tale să fie în perfectă stare de funcționare, trebuie să te asiguri că geometria direcției este optim aliniată.

Acum ai posibilitatea de a alege un sistem de aliniere a roților rapid și de înaltă precizie – CORGHI R.E.M.O. (Echipament Robotizat pentru Măsurare prin Optică). Probabil, cel mai modern stand de aliniere a roților din România, cu măsurare robotizată.

Recondiționări Jante Auto - Tehnologia Diamond Cut

Service Roți Brașov

Recondiționăm orice tip de jante în mod rapid și eficient. Operațiunea cuprinde îndepărtarea zgârieturilor profunde, șlefuirea și înlăturarea vopselei vechi. Ulterior, se realizează sablarea și vopsirea în câmp electrostatic pentru a reda jantelor strălucirea originală. Pariem pe acestea în concursul cu nail-artistul soției. Sigur se vor evidenția!

Îndreptat și Roluit Jante Auto

Service AutoChelu Brașov îți pune la dispoziție servicii complete de îndreptat și roluit jante auto de orice dimensiune, indiferent de material (din magneziu, aliaj, tablă sau aluminiu).

Sablare jante

Sudare jante

Vopsire jante

Deblocare Prezon Antifurt Roată

“Adevăru-i că se fură!” zice-o vorbă din bătrâni. Din cauza furtului de roți, producătorii de mașini au venit cu o soluție, respectiv prezonul antifurt – un prezon special care nu poate fi desfăcut cu o cheie de 17, 19 sau 20, ci, mai de grabă, cu o cheie specială care vine în kit-ul de roți.

Pe fiecare roată se va monta un astfel de prezon.

Important este să nu pierzi cheia din set! “Ha ha ha!”, ar spune unii. Avem cu toții momentele noastre… sau câte un prieten mai uituc.

Nu-i bai, spune-i că îl ajutăm noi în cazul în care pierde cheia! Deblocăm orice prezon antifurt, chiar și în lipsa cheii.

Mai mult, dacă ai fost la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor, iar prezonul antifurt s-a rupt, noi avem soluția!

Vulcanizare Mobilă - AutoChelu nu te lasă pe jantă!

Îți oferim un service auto mobil complet echipat pentru orice situație! Ne poți solicita ajutorul din orice locație, iar echipa noastră se va asigura că îți pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru înlocuirea sau reparația anvelopei tale. De asemenea, în cadrul deplasărilor, efectuăm inclusiv servicii de îndreptat și roluit jante.

Alte avantaje

Prin Service Roți Brașov, echipa noastră îți stă la dispoziție cu profesionalism și îți oferă:

 • timp rapid de execuție;
 • un preț corect pentru operațiune;
 • atenție și dedicare;
 • flexibilitate;
 • tehnologie performantă;
 • profesionalism și promptitudine.
👇 Rulăm cu profesionalism oriunde, oricând și nu te lăsăm la greu! Suntem genul acela de prieten pe care te poți baza. Hai, fă-ne o vizită! 👇

Ce serviciu te interesează?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button