• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb ulei și filtre

SCHIMB ULEI ȘI FILTRE BRAȘOV

Schimb ulei și filtre

Schimb ulei și filtre Brașov

Indiferent dacă s-a atins sau nu rulajul anual, uleiul trebuie înlocuit, această operațiune fiind cea mai importantă într-o revizie. Filtrul de ulei  filtrează uleiul atunci când motorul este pornit și colectează particulele rezultate după uzura normală a componentelor în mișcare. Filtrul de aer elimină praful aspirat de motor. În timp, impuritațile se depun pe hârtia filtrului și acesta nu mai aspiră aceeași cantitate de aer. În urma acestui fenomen, apare și un consum mai mare de carburant, reducând performanța motorului.

Filtrul de habitaclu (polen) uzat nu mai filtrează suficient substanțele nocive, acest lucru ducând la producerea de mucegai sau bacterii în sistemul de aer condiționat al mașinii, trecând prin tubulatura  de aer către interiorul acesteia și fiind inhalate de către pasagerii din interiorul autoturismului.

În cazul în care uleiul nu este înlocuit cu o frecvență corectă, iar filtrul este supraîncărcat, riscurile de a se cala motorul cresc considerabil. Pentru a nu ajunge în astfel de situații, sună la service auto Brașov AutoChelu la 0761 677 707 și programează-te pentru evaluarea/constatarea realizată de către un mecanic profesionist.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martor nivel de ulei / presiune ulei                             

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button