• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb pompă apă

SCHIMB POMPĂ APĂ BRAȘOV

Schimb pompă apă Brașov

Schimb pompă apă Brașov

Indiferent de vehicul, motorul acestora funcționează la o anumită temperatură; de asta depinde păstrarea nivelului optim pentru a evita situațiile în care pornirea nu se mai poate realiza, fapt ce conduce către o variantă supranumită „griparea motorului”.

Pompa de apă are rolul de a trage apa din radiator și de a o pompa prin intermediul furtunelor și conductelor în interiorul motorului; apa circulă prin întregul sistem de răcire, absoarbe căldura și în acest fel, se ajunge la o temperatură optimă a motorului și, implicit, la corecta funcționare a acestuia.

Pompa de apă se recomandă a fi înlocuită la 60.000 km efectuați sau în funcție de indicațiile fiecărui producător de mașini în parte; în cel mai neindicat caz, atunci când garnitura sau piesele interioare ale acesteia se defectează și nu își mai îndeplinește rolul pentru care a fost construită, aceasta începe să curgă.

Service auto Brașov AutoChelu este un atelier care și-a construit încrederea conducătorilor auto locali și naționali prin servicii ireproșabile. Suntem o echipă de oameni pasionați, dornici să intervenim într-o multitudine de probleme. Printre operațiunile pe care le întreprindem se numără și schimbul pompei de apă. Apelează 0761677707 și cere o programare.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martorul Supraîncălzire Motor

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button