• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb pompă apă

SCHIMB POMPĂ APĂ BRAȘOV

Schimb pompă apă Brașov

Schimb pompă apă Brașov

Indiferent de vehicul, motorul acestora funcționează la o anumită temperatură; de asta depinde păstrarea nivelului optim pentru a evita situațiile în care pornirea nu se mai poate realiza, fapt ce conduce către o variantă supranumită „griparea motorului”.

Pompa de apă are rolul de a trage apa din radiator și de a o pompa prin intermediul furtunelor și conductelor în interiorul motorului; apa circulă prin întregul sistem de răcire, absoarbe căldura și în acest fel, se ajunge la o temperatură optimă a motorului și, implicit, la corecta funcționare a acestuia.

Pompa de apă se recomandă a fi înlocuită la 60.000 km efectuați sau în funcție de indicațiile fiecărui producător de mașini în parte; în cel mai neindicat caz, atunci când garnitura sau piesele interioare ale acesteia se defectează și nu își mai îndeplinește rolul pentru care a fost construită, aceasta începe să curgă.

Service auto Brașov AutoChelu este un atelier care și-a construit încrederea conducătorilor auto locali și naționali prin servicii ireproșabile. Suntem o echipă de oameni pasionați, dornici să intervenim într-o multitudine de probleme. Printre operațiunile pe care le întreprindem se numără și schimbul pompei de apă. Apelează 0761677707 și cere o programare.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Call Now Button
    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?