• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb casetă de direcție

SCHIMB CASETĂ DE DIRECȚIE BRAȘOV

Schimb casetă de direcție Brașov

Schimb casetă de direcție Brașov

Una dintre cele mai periculoase situaţii cu care te poţi confrunta în timpul deplasării cu maşina este o defecţiune la sistemul de direcţie. Există anumiți indicatori care îţi semnalează faptul că ai o problemă la elementele sistemului de direcţie şi, mai exact, în caseta de direcţie, astfel încât să apelezi în cel mai scurt timp cu putință la un service pentru remedierea acestei probleme.

Primele semne care îţi spun că ar trebui să programezi vehiculul pentru un schimb de casetă de direcţie în service este faptul că direcţia funcţionează cu o dificultate tot mai accentuată, iar sub maşină apar nişte pete de ulei. În cazul în care simţi în viraje sau atunci când sunt bracate roţile la maximum unele smucituri, este clar că pot să fie probleme în caseta de direcţie.

Caseta de direcţie poate să se deterioreze din cauza gropilor, din cauza drumurilor stricate sau din cauza numeroaselor denivelări pe care le abordezi cu o viteză mai mare decât cea potrivită. Caseta de direcţie necesită înlocuire ori de câte ori este nevoie pentru a te asigura că șofezi în siguranţă.

Având în vedere faptul că cele mai multe casete de direcție utilizează puterea hidraulică pentru manevrarea optimă a volanului, atunci când acesta devine tot mai dificil de rotit, cauza este reținerea căldurii sau pierderea presiunii. Indiferent de situaţie, este nevoie ca maşina să fie verificată de un specialist înainte ca lucrurile să se agraveze.

Volanul care se manevrează cu o dificultate sporită este interdependent, de cele mai multe ori, de scăderea nivelului de ulei din casetă. În momentul în care lichidul servo se pierde, este important să fie determinate garniturile sparte sau alte probleme mecanice.

Service auto Brașov AutoChelu este un atelier de servicii auto premium, menit să repare sau să întrețină o multitudine de componente ale vehiculelor printre care se numără și caseta de direcție. Specialiștii noștri care își desfășoară activitatea în Brașov, pe Ecologiștilor 10 recomandă să nu amâni excesiv vizita la service pentru a evita înlocuirea pieselor, în detrimentul reparației acestora. Bineînțeles că și implicațiile financiare vor fi mai puțin resimțite.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martorul Servo Direcție

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button