• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb antigel

SCHIMB ANTIGEL BRAȘOV

Schimb antigel Brașov

Schimb antigel Brașov

Antigelul este lichidul de răcire al maşinii şi trebuie să fie înlocuit la timp pentru a evita apariția unor eventuale probleme. Te aşteptăm în service pentru schimbarea periodică a antigelului, astfel încât maşina ta să rămână în siguranţă.

Sunt persoane care consideră în mod greşit că antigelul este necesar doar iarna. Antigelul este necesar în toate anotimpurile pentru că are rolul de a proteja motorul şi radiatorul de factorii corozivi. De asemenea, creşte temperatura de fierbere pe care o are lichidul care răceşte motorul.

În momentul în care este ales antigelul, trebuie să determini cu ajutorul manualului maşinii care este tipul recomandat pentru maşina ta pentru că fiecărui model îi corespunde o culoare. De asemenea, poţi merge în service pentru a afla toate aceste informaţii pentru că specialiştii din atelierul nostru ştiu şi au toate resursele necesare pentru a afla ce antigel se potriveşte mașinii pe care o șofezi.

Antigelul trebuie să fie complet înlocuit o dată la 2 sau la 3 ani. Antigelul îşi va pierde proprietăţile în timp şi circuitul de apă al motorului poate să îngheţe. Cea mai gravă parte este că, în momentul în care îngheaţă, îşi va mări volumul ceea ce va duce la spargerea blocului motor.

Pe lângă faptul că este cel care împiedică îngheţarea lichidului de răcire, antigelul împiedică şi coroziunea, depunerile şi are efect antispumare. Metalele cu care lichidul de răcire ajunge în contact nu ruginesc, nu au depozite de calcar şi nici de altă natură care să diminueze schimbul termic, iar sistemul devine mai eficient. Este recomandat să verifici periodic nivelul lichidului de răcire. Acesta trebuie să fie între MIN şi MAX atunci când motorul este rece. În cazul în care lichidul este sub limita minimă, există riscul că circuitul de apă să îngheţe.

Te aşteptăm în service auto Brașov AutoChelu pentru înlocuirea antigelului ori de câte ori este nevoie, astfel încât motorul să funcţioneze în parametri optimi şi să fie bine protejat de depuneri sau coroziune.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martorul Supraîncălzire Motor

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button