• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb ulei cutie de viteze

SCHIMB ULEI CUTIE VITEZE BRAȘOV

Schimb ulei cutie viteze Brașov

Schimb ulei cutie viteze Brașov

Există o serie de conducători auto care sunt convinși de faptul că noile tehnologii folosite pe cutiile de viteze automate reduc performanțele în timpul șofatului. Pentru aceștia, marii producători de autovehicule păstrează transmisia manuală, chiar și în rândul mașinilor luxoase și, implicit costisitoare.

Periodic, uleiul unei cutii de viteze trebuie schimbat. Kilometrii parcurși de la un schimb la altul diferă de la producător la producător. Unii fabricanți oferă garanții la 100.000 km, alții la 50.000 km; însă, sunt producători care spun că nu trebuie să efectuezi un schimb de ulei la cutia de viteze.

Din experienţa noastră însă, putem spune că uleiul din cutie trebuie schimbat la fiecare 50.000 – 60.000 km, odată cu filtrul (unele cutii au filtrul încorporat, la acestea filtrul putându-se schimba la 60.000 km, însă nu mai târziu).

ATENȚIE LA CANTITATEA DE ULEI !!!

Cantitatea de ulei folosită pentru umplerea unei cutii goale este diferită de cantitatea de ulei folosită la efectuarea schimbului.

Service auto Brașov AutoChelu, situat în Brașov, pe Ecologiștilor 10, te așteaptă cu servicii profesionale de schimb ulei cutie viteze manuală/automată, garnituri, simeringuri, suport cutie viteze, levier comandă cutie viteze, radiator cutie viteze, baie ulei. Răsfoiește blogul nostru de prezentare și descoperă multitudinea de informații valoroase cu caracter tehnic și mecanic ce te ajută în identificarea rapidă a soluțiilor potrivite pentru tine și mașina ta.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button