• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Servicii

Servicii

SERVICII AUTO CHELU BRAȘOV

Gama noastră de
servicii complete

Tractari Auto

Recondiționări Jante Auto

Diamod Cut – tehnologie de ultimă generație pentru recondiționarea jantelor. Aceasta ne ajută să recondiționăm orice tip de jante în mod rapid și eficient. Efectuăm servicii de sudare, sablare și vopsire jante în câmp electrostatic. Pentru ca jantele tale să arate ca noi, contactează-ne!

Geometrie Roti Brasov

Geometrie Roți Robotizat

Cu ajutorul utilajului R.E.M.O., unic în România la AutoChelu, poți fi sigur că jantele tale nu vor fi zgâriate. Membrii echipei AutoChelu au fost instruiți să utilizeze acest sistem în mod profesional. Principalele avantaje ale tehnologiei R.E.M.O. sunt precizia și rapiditatea, iar astfel, timpul de execuție este redus considerabil.

Tractari Auto

Reparații Sistem de Frânare

Pentru siguranța ta și a mașinii tale, îți recomandăm testarea periodică a frânelor. În service-ul AutoChelu, după fiecare operațiune a elementelor de frânare, vehiculul este așezat pe standul de testare și se verifică atât frâna de serviciu, cât și cea de parcare. Un sistem eficient trebuie să garanteze o frânare sigură.

Tractari Auto

Reparații sistem de suspensii

Sistemul de suspensie al mașinii este puntea de legătură dintre roți și caroserie. Acesta transmite uniform greutatea mașinii către șosea și minimizează forțele care apar dinspre calea de rulare către mașină. Pentru servicii de calitate, vino la AutoChelu!

Tractari Auto

Înlocuire ulei Cutie Viteză Automată și Manuală

La AutoChelu, schimbul de ulei se realizează în mod automat, cu utilaje moderne și performante. Putem efectua schimb de ulei parțial sau complet cu dispozitive ATF Professional Line. Contactează-ne!

Tractari Auto

Reparații și Întreținere Aer Condiționat Auto

Apariția unui miros neplăcut în mașină poate fi cauzată de probleme la instalația de aer condiționat. Umezeala favorizează apariția și dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor. La AutoChelu îți oferim servicii complete de igienizare a sistemului de aer condiționat.

Tractari Auto Brasov - Poza de pe va oferim

Tractări Auto Brașov

AutoChelu este alături de tine în cele mai dificile situații. Venim în sprijinul tău cu servicii de asistență rutieră, remorcări și tractări auto. De asemenea, oferim servicii de transport auto în Brașov, în țară, dar și în Uniunea Europeană. Acest serviciu este disponibil 24/7.

Tractari Auto

Vulcanizare Mobilă Brașov

Oferim servicii de vulcanizare mobilă în toată România. Imediat după ce ne apelezi, o echipă de intervenție se va deplasa în locul în care ai făcut pană. Venim cu un echipament complet pentru înlocuirea și reparația anvelopei sau a jantei. Suntem disponibili non-stop pentru a fi alături de tine în situații dificile!

Tractari Auto

ITP Brașov

Pentru verificare ITP (Inspecție Tehnică Periodică), vino la AutoChelu! Suntem un service-auto în care verificăm orice automobil de clasa a II-a sau 4×4 (cu tracțiune integrală), vehicule dotate cu instalație GPL, precum și microbuze de 8+1 locuri, autorulote, autoutilitare mixte/specializate.

Tractari Auto

Deblocare Prezon Antifurt Roată

La AutoChelu, experții noștri deblochează orice prezon, indiferent de material. Mai mult, chiar și atunci când ai pierdut cheia originală sau aceasta a fost deteriorată în timpul operațiunii de schimbare a roților, noi avem soluția.

Tractari Auto

Vulcanizare Mobilă Camioane

Intervenim cu profesionalism chiar și atunci când șofezi un camion. Fie că ai rămas în pană, fie că ai fost parte dintr-un eveniment rutier, echipa AutoChelu este alături de tine. Zi și noapte, 24/7, răspundem la solicitările tale.

Tractari Auto

Verificare Mașină Înainte De Cumpărare

Dacă vrei să te asiguri că mașina pe care ai pus ochii este ceea ce îți dorești, vino la AutoChelu ca să o testăm. Oferim servicii de verificare mașină înainte de cumpărare, astfel încât să faci alegerea potrivită.

Tractari Auto

Service Mobil Camioane

Un service auto mobil, complet echipat și o echipă de intervenție sunt pregătite să acționeze în orice moment! Oferim servicii auto mobile pentru camioane, autocare, utilaje agricole sau alte autovehicule de mari dimensiuni.

Tractari Auto

Depozitare Anvelope

Dacă nu ai unde să depozitezi anvelopele, adu-le la AutoChelu. Preluăm și depozităm anvelope de la autoturisme, autoutilitare și SUV 4×4 pe perioadă nedeterminată. Indiferent de anotimp, asigurăm un spațiu optim de depozitare.

Tractari Auto

Caravana Jantelor

La munte sau la mare, în nord sau în sud, venim acolo unde ești pentru a prelua jantele mașinii tale. După ce le recondiționăm prin metode inovatoare, ți le înapoiem ca noi. Caravana Jantelor este un serviciu exclusivist, unic în România, menit să readucă strălucirea jantelor.

Echilibrare Roți Brașov

Echilibrare Roți

Vibrațiile în volan atunci când rulezi la viteză mare pot fi cauzate de deformarea anvelopelor sau a jantelor. Pentru servicii de diagnosticare precisă și echilibrare roți, la AutoChelu folosim echipamente Hunter, lider la nivel modial în utilaje de echilibrare profesională.

Revizie Auto Brașov

Revizie Auto

Indiferent de tipul de verificare de care are nevoi mașina ta, la AutoChelu găsești soluția potrivită. Prin diagnoză computerizată, avem capacitatea de a verifica sistemele de funcționalitate ale automobilului, iar astfel, problemele pot fi identificate și remediate cu rapiditate.

Tractari Auto

Contactați-ne acum:

+40 (761) 677 707

SOLUȚII

Avem soluția pentru orice problemă

Pentru a oferi o gamă largă de servicii și a eficientiza fluxul de lucru în atelierul nostru, lucrăm întotdeauna cu echipamente robotizate și cu personal calificat. Tratăm fiecare automobil care iese din service-ul nostru ca pe o carte de vizită și punem preț pe procedurile standardizate ale operațiunilor.

Rezultate dovedite

Eficiență și rapiditate

Consultanță de specialitate

Profesionalism și expertiză

Tractari Auto

Mașina ta, pe mâini bune!

Pentru că mizăm pe transparență în fiecare interacțiune cu clienții noștri, lucrăm corect și onest. După evaluarea mașinii tale, vei primi toate informațiile necesare cu privire la parcursul lucrărilor de reparații și întreținere.

NOI FACEM DIFERENȚA

Te putem ajuta
acolo unde alții nu au reușit!

Service Auto
Service Auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button