VERIFICARE MASINA BRASOV

Verificare Masina Brasov

Un serviciu necesar!

Serviciul de verificare mașină înainte de cumpărare Brașov a devenit o necesitate. Cu siguranță doar astfel putem spune cu exactitate în ce stare se află de fapt mașina. Numărul de mașini aduse de dincolo a crescut considerabil în ultimul timp. De multe ori, samsarii se asigură că acestea arată foarte bine, însă anumite probleme pot fi ușor ascunse. Pentru a evita achiziționarea unei mașini care, ulterior, va începe să cedeze, vă recomandăm să apelați la serviciul de verificare mașină înainte de cumpărare Brașov. 

Verificare Masina Brasov

Ce întrebări să adresez vânzătorului?

Probabil cea mai importantă întrebare ar fi legată de numărul real de kilometri. Dacă vi se comunică un număr care vi se pare prea mic în corelație cu vârsta mașinii, este posibil ori să fiți mințit, ori ca mașina să fi prezinte urme de rugină a caroseriei. Apoi, e important de aflat dacă reparațiile s-au efectuat la un service autorizat sau nu. Mașina are carte de întreținere service? Aceasta trebuie să fie cea originală, nu una contrafăcută. De asemenea, reparațiile trebuiesc justificate cu facturi. O altă întrebare importantă este dacă este dispus să o aducă într-un service pentru o verificare generală. În cazul în care vânzătorul ezită, sau refuză, este clar că mașina are probleme ascunse.

În cazul în care vânzătorul este de acord, haideți să vedem ce se întâmplă în continuare.

Verificare masina Brasov

La Auto Chelu deținem aparatura necesară oricăror tipuri de verificări, conform manualului tehnic al mașinii. De asemenea, deținem testere originale, autorizate și cu actualizările făcute la zi, astfel încât putem verifica orice autovehicul, indiferent de anul producției. 

Verificare Masina Brasov
  • verificare kilometri reali
  • verificare reparații anterioare
  • verificare stare vopsea
  • verificare calitate lumini
  • verificare din punct de vedere electric
  • verificare din punct de vedere electronic
  • verificare din punct de vedere mecanic

Dacă doriți să achiziționați o mașină second hand, indiferent dacă a fost rulată în România sau în afara țării, vă recomandăm să o testați în service-ul nostru. Serviciul nostru de verificare mașină înainte de cumpărare vă va oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă!

Suntem disponibili de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Acest aspect depinde în primul rând de tipul autovehiculului care urmează a fi inspectat. În orice caz, această operațiune durează în jur de o oră, deoarece vrem să fim siguri că verificăm toate aspectele.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?