• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Verificare Mașină Înainte de Cumpărare

VERIFICARE MAȘINĂ BRAȘOV

Verificare Masina Brasov

Verificare mașină înainte de cumpărare - un serviciu necesar

Piața comercianților de autovehicule s-a dezvoltat în mod accelerat în ultimii ani. Verificarea vânzătorilor și a veridicității informațiilor primite de la aceștia a devenit o adevărată provocare. Serviciul de verificare mașină înainte de cumpărare Brașov reprezintă, cu certitudine, o necesitate; doar printr-o testare amănunțită poți ști cu exactitate în ce stare se află de fapt mașina.

Ca să nu ai surprize după ce cumperi o mașină, îți recomandăm să faci toate demersurile necesare pentru a te asigura că plătești pentru ceea ce îți dorești să primești. Pentru a evita achiziționarea unei mașini care, ulterior, va ridica diverse probleme, sună la AutoChelu și programează o vizită pentru verificare mașină înainte de cumpărare Brașov.

Verificare Masina Brasov

Ce întrebări să adresez vânzătorului?

Una dintre întrebările esențiale la care ai nevoie de un răspuns verificat este numărul de kilometri reali pe care i-a parcurs mașina până la acel moment. Cu cât vârsta mașinii este mai mare, iar numărul de kilometri mai mic, cu atât poți să ridici mai multe suspiciuni.

De asemenea, e nevoie să verifici informațiile cu privire la reparațiile prin care a trecut mașina, dacă aceste operațiuni s-au realizat într-un service autorizat și dacă lucrările respective sunt înscrise într-un istoric.

Iar proba pe care orice vânzător cinstit o va trece cu brio este acceptarea unei vizite la un service de testare. În caz contrar, este evident că ascunde ceva…

Verificare mașină Brașov

Totuși, îți recomandăm să pornești de la prezumția de nevinovăție, dar să parcurgi toate etapele de verificare a mașinii înainte de cumpărare. Vino la AutoChelu ca să afli toate informațiile necesare despre mașina pe care urmează să o achiziționezi. În cadrul testării, îți oferim servicii de verificare a:

Verificare Masina Brasov
 • sistemului de frânare și suspensie
 • caroseriei (stare vopsea, tablă)
 • reparațiilor anterioare
 • sistemului de direcție
 • ansamblului mecanic

Printr-un simplu apel telefonic, te poți programa cu mașina pe care vrei să o cumperi la etapele de testare, indiferent dacă aceasta a rulat în România sau este adusă din străinătate. Serviciul nostru de verificare mașină înainte de cumpărare îți va furniza toate informațiile necesare ca să decizi corect.

Suntem disponibili de luni până vineri, între 08:00 și 18:00. Sună-ne și stabilim de comun acord detaliile programării, costurile și timpul necesar operațiunilor.

Acest aspect depinde, în mare măsură, de mașina care urmează să fie verificată. Totuși, este nevoie de aproximativ 60 de minute pentru ca autovehicului să treacă prin toate testele necesare pentru a te convinge că faci alegerea potrivită.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button