• Service auto non stop

Schimb brațe suspensie

SCHIMB BRAȚE SUSPENSIE BRAȘOV

Schimb brațe suspensie Brașov

Schimb brațe suspensie Brașov

Sistemul de direcție cu care sunt dotate toate vehiculele este vital pentru păstrarea unui grad înalt de confortabilitate în timpul șofatului. Însă, mai presus decât atât, este cel care aduce un plus de siguranță atât pasagerilor, cât și celorlalți participanți la trafic.

Braţul suspensiei este cel responsabil pentru confortul şi direcţia precisă a maşinii tale. Braţele lucrează alături de arcuri pentru cele mai bune rezultate. Arcurile sunt cele care fac o treabă foarte bună atunci când vorbim despre amortizarea impulsurilor trimise roţii de la caroserie, însă nu sunt suficient de eficiente astfel încât să poată să funcționeze optim în mod individual; aşa că, vor avea nevoie de un element care să le ajute: este vorba despre braţul suspensiei.

Braţele sunt cele care susţin arcul şi care îl fixează pe maşină. Braţele pivotează şi lasă arcurile să se comprime pentru a-şi îndeplini sarcina. Braţele au acelaşi rol pentru arc precum are punctul de sprijin în cazul unui levier. Braţele sunt cele care asigură eficienţa arcurilor, iar tehnicienii au posibilitatea de a monta arcuri mai mici care vor îndeplini sarcinile necesare mai bine.

Este foarte important ca braţele să nu se mişte mai mult decât ar fi normal din construcţie. Toate jocurile care apar la nivelul braţelor îţi vor genera acel sentiment de maşină instabilă şi există deseori riscul ca maşina să vireze în momentul în care, în mod obișnuit, ar trebui să ruleze pe direcția înainte.

Atunci când braţele se deteriorează, va scădea nivelul de confort resimţit în maşină.  De asemenea, pot să scadă şi performanţele de frânare ale maşinii. Datorită faptului că bucșele de pe braţul de control au legătură cu sistemul de frânare, în momentul în care braţul nu mai funcţionează corespunzător, este afectat sistemul de frânare al maşinii; în cazul în care bucşele sunt uzate, atunci sistemul de frânare poate să fie serios afectat şi maşina poate deveni instabilă sau chiar greu de șofat.

Îţi recomandăm să nu îţi asumi toate aceste riscuri şi să apelezi la serviciile noastre de schimb braţ suspensie şi basculă ori de câte ori este necesar pentru ca maşina ta să aibă un comportament adecvat în trafic. Te așteptăm în Brașov, pe Ecologiștilor 10. Dacă preferi să ne scrii, o poți face pe service@autochelu.ro, iar în cel mai scurt timp posibil, unul dintre consultanții noștri te va contacta pentru programare.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button