• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Garanție 2 ani pentru lucrări auto

Garanție 2 ani pentru lucrări auto

Garanție Lucrare Auto
Service Auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

0761677707

DE CE SĂ NE ALEGI

Găsim soluții optime
pentru tine

Ce presupune garanția de doi ani la lucrare?

Mai exact, atunci când echipa AutoChelu intervine asupra vehiculului tău, garantează profesionalismul pentru operațiunile prestate timp de 2 ani. Asta înseamnă că orice problemă apare în urma unor eventuale operațiuni neconforme, se remediază fără costuri suplimentare sau discuții obositoare de ambele părți.

Garanția la lucrare vs. garanția la piese

Un aspect extrem de important de precizat este diferența dintre cele două: lucrarea și piesele. Garanția integrității pieselor care se folosesc prin înlocuire este acordată de producătorul aferent. Însă siguranța calității operațiunilor de întreținere și reparație vine în sarcina prestatorului, respectiv AutoChelu. Acest element diferențiator este unic în România, în condițiile în care service-urile de profil garantează intervențiile pentru maximum 6 luni.

AutoChelu – beneficii garantate

Măsura introdusă este o continuare a premierelor de garantare pe piața service-urilor auto din România. Tot la AutoChelu, geometria roților este executată cu profesionalism, iar dacă rezultatul nu este pe măsura așteptărilor, nu ești nevoit să plătești serviciile prestate. Mai exact, dacă în urma reglării geometriei roților mașina ta tinde să tragă stânga sau dreapta, atunci costurile intervenției sunt suportate exclusiv de companie. Iar aceste operațiuni sunt realizate prin echipamente actualizate la nivel internațional, printr-o tehnologie inteligentă, unică în România, extrem de precisă, rapidă și eficientă, capabilă să opereze fără mecanic.

GARANȚIA REGLAJULUI PERFECT!

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu necesitatea reglării geometriei roților. Noi am hotărât să te asigurăm că iei decizia corectă atunci când alegi să colaborăm.

Garantăm calitatea serviciilor pe care le oferim, realizăm reglajul de geometrie a roților în parametri optimi și îți lansăm o provocare; nu ești mulțumit de rezultat, nu plătești.
👇
Dacă la sfârșit nu-ți va sta volanul drept, mașina va trage stânga ori dreapta sau nu o să îţi placă rezultatul, reglajul geometriei nu te costă nimic, fără nici o altă întrebare suplimentară.

Astfel, riscurile sunt eliminate, iar tu ai totul de câștigat!

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră și să te bucuri în continuare de confortul șofatului în siguranță.

MAI MULT

Garanție lucrare auto

Toate aceste măsuri vin în întâmpinarea clienților pentru întărirea ideii de servicii de top. Atunci când mașina ta ridică probleme, scapă de temeri precum piese neînlocuite corespunzător, facturi „umflate”, pagube cauzate intenționat sau manoperă ultra-costisitoare și alege o variantă sigură și transparentă. Convinge-te singur! Ne găsești în Brașov pe Ecologiștilor 10, pe e-mail la service@autochelu.ro.

Service Auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

0761677707

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button