• Service auto non stop

Schimb radiator AC

SCHIMB RADIATOR AC BRAȘOV

Schimb radiator AC Brașov

Pentru ca în timpul călătoriilor cu mașina să beneficiezi de condiții de confortabilitate, funcția de aer condiționat este vitală; iar asta e în stransă legătură cu buna funcționalitate a mai multor elemente, printre care se numără și radiatorul AC.

Radiatorul de aer condiționat sau codensatorul este piesa care are rolul de a condensa agentul de răcire (freonul), astfel încât acesta să nu crească peste nivelul acceptat.

Condensatorul este fabricat din aluminiu, un produs foarte fin lucrat, sudurile la nivelul său nefiind eficiente din cauza faptului că o altă defectare poate să apară în curând și în alte locuri în care există uzură.

Specialiștii recomandă să efectuezi un schimb al radiatorului de aer condiționat pentru a evita alte neplăceri. Service auto Brașov AutoChelu  asigură schimb de radiator apă, climă, compresoare, intercooler-e pentru întreaga gamă de autoturisme. Pentru informații și programări, scrie-ne un mail pe service@autochelu.ro sau vino la sediul nostru din Brașov, str. Ecologiștilor nr. 10.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button