• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb bielete direcție

SCHIMB BIELETE DIRECȚIE BRAȘOV

Schimb bielete direcție Brașov

Schimb bielete direcție Brașov

Sistemul de direcție joacă un rol extrem de important în funcționarea unei mașini, iar componenta esențială a acestuia este bieleta de direcție. Mai specific, bieleta de direcție este o bară metalică, dotată cu un capăt care oscilează, cu scopul de a fi puntea de legătură dintre caseta de direcție și capul de bară oscilant. Fiecare autovehicul este echipat cu două bilete de direcție, fiecare dintre acestea fiind pentru roata stânga, respectiv dreapta.

Service auto Brașov AutoChelu asigură servicii de schimb bielete de direcţie cu ajutorul unei echipe cu o vastă experienţă în domeniu. O maşină are două bilete de direcţie, câte una pentru fiecare roată. Rolul piesei este de a transmite mişcare din caseta de direcţie către elementele care direcţionează roţile. Componenta este o bară din metal care are la capăt un element oscilant.

Sunt mai multe semne pe care maşina ţi le trimite atunci când trebuie să schimbi bieleta de direcţie. Dacă vezi că apar semne de uzură pe articulaţia sferică a capătului bieletei de direcţie, este foarte posibil să fie necesar să înlocuieşti bieleta. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul în care vezi că apar deformări ale bieletei. Fiecare piesă pe care o instalezi pe maşină este foarte importantă, iar buna sa funcţionare în parametri optimi depinde, în primul rând, de înlocuirea corectă a componentelor uzate şi de cumpărarea unor componente de cea mai bună calitate.

De asemenea, fiecare conducător auto ar trebui să înţeleagă faptul că piesele cu preţuri foarte mici ascund, de cele mai multe ori, materiale de calitate îndoielnică şi o viaţă mai scurtă a piesei, ceea ce în unele condiţii poate pune viaţa în pericol.

Dacă zgomotul ciudat şi faptul că anvelopele se deformează reprezintă un aspect pe care consideri că nu trebuie să îl iei în calcul şi care este foarte uşor de combătut prin creşterea volumului radio, pierderea preciziei este foarte gravă. Poţi pierde cu ușurință controlul volanului în curbe la viteze mari dacă nu ai un sistem de direcţie bun. Siguranţa primează şi, de aceea, schimbarea bieletei de direcţie ar trebui să fie pe lista de priorităţi a tuturor conducătorilor auto în momentul în care vrei să te asiguri că te deplasezi în cele mai bune condiţii de siguranţă posibile şi că nu pui în pericol ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru probleme la sistemul de direcție, dar și alte intervenții de care are nevoie mașina ta, apelează cu încredere la serviciile premium AutoChelu. Garantăm manoperă de calitate, timp rapid de execuție și folosirea unor piese de schimb de la producători de renume. Vino la atelierul nostru de pe Ecologiștilor 10 și descoperă felul în care lucrăm și ne abordăm clienții.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button