DEBLOCARE ANTIFURT BRAȘOV

Tractari Auto

Ce este antifurtul de la nivelul roților mașinii?

În cadrul serviciului deblocare prezon antifurt, dorim să vă atragem atenția asupra unei piese care de cele mai multe ori este ignorată, dar care are o importanță deosebită și vă poate scuti de multe neplăceri. Acesta este sistemul antifurt care se regăsește la nivelul roților mașinii. Din păcate, în zilele noastre sunt extrem de mulți oameni cu intenții îndoielnice care se pot gândi să fure roțile mașinilor. Nu putem ignora faptul că mașinile vin dotate cu jante deosebite, care arată bine și sunt scumpe. Din păcate, am întâlnit cazuri în care proprietarii și-au găsit mașinile fără jante, sau chiar pe jos. Este posibil ca anumite persoane să se ocupe cu revânzarea acestora, deoarece fără un sistem antifurt acestea se pot cu ușurință însuși în mod ilegal.

Din această cauză, producătorii de mașini au venit cu o soluție, și anume prezonul antifurt. Acesta este un prezon special, care nu poate fi desfăcut cu o cheie de 19 sau 20, ci mai degrabă o cheie specială care vine împreună cu acestea. 

Pe fiecare roată se va monta un astfel de prezon. Important este sa nu pierdeți cheia din set!

Dacă pierd cheia?

Avem o soluție și în acest sens: vă putem ajuta să deblocăm orice prezon antifurt, chiar și în lipsa cheii. Mai mult, dacă ați fost la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor, iar prezonul antifurt s-a rupt, noi vă putem ajuta!

  • Constatare problemă
  • Deblocare prezon antifurt blocat
  • Timp de execuție rapid
Deblocare Antifurt Brasov

Deblocare prezoane antifurt Brașov

Spre exemplu, dacă prezonul antifurt s-a rupt sau dacă aveți jante mai deosebite și nu doriți să fie zgâriate absolut deloc, apelați la serviciul nostru de deblocare antifurt Brasov cu încredere!

În principiu se creează o altă cheie mai specială care să se potrivească și cu care se poate scoate roata. 

Ne dorim să ajungem la cât mai mulți clienți. De aceea, vă recomandăm să vă programați din timp, pentru a fi siguri că veți beneficia de serviciile noastre.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?