• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Deblocare Prezon Antifurt Roată

DEBLOCARE ANTIFURT BRAȘOV

Tractari Auto

Ce este antifurtul de la nivelul roților mașinii?

În cadrul serviciului deblocare prezon antifurt, vorbim despre o piesă esențială care adesea este ingnorată; însă are o importanță majoră și vă poate scuti de eventuale neplăceri. Există o practică răspândită în rândul furtului de roți. Motivul e evident: mașinile vin dotate cu jante deosebite, aspectuoase și scumpe. Printre clienții noștri am întâlnit cazuri în care proprietarii și-au găsit mașinile lăsate fără jante. Pentru a evita astfel de evenimente, singura soluție rămâne montarea prezonului antifurt, metodă adoptată și de producării de automobile.

Prezonul antifurt este un prezon special montat pe jante care nu poate fi desfăcut cu o simplă cheie de 17, 19 sau 20, ci doar cu ajutorul unei chei speciale care vine împreună cu acestea. 

Pe fiecare roată se va monta un astfel de prezon. Important este sa nu pierdeți cheia din set!

Totuși, dacă pierd cheia?

Experții AutoChelu au soluția. Te putem ajuta prin deblocarea oricărui prezon antifurt, chiar și în lipsa cheii sau în cazul distrugerii acestuia în urma vizitei la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor. Cum funcționează operațiunea?

  • Constatare problemă
  • Deblocare prezon antifurt blocat
  • Timp de execuție rapid
Deblocare Antifurt Brasov

Deblocare prezoane antifurt Brașov

Spre exemplu, dacă prezonul antifurt s-a rupt sau dacă ai jante deosebite și nu vrei să fie zgâriate absolut deloc, apelează cu încredere la serviciul nostru de deblocare antifurt Brașov!

În principiu se creează o altă cheie specială care să se potrivească și cu care se poate demonta prezonul antifurt al roții. 

Pentru a ne orienta întreaga atenție către mașina ta, este recomandat să faci o programare prealabilă. În felul acesta îți garantăm timp redus de execuție și așteptare.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button