• Service auto non stop

Tractări Auto Brașov

În peste 15 ani de experiență în domeniu, am testat o multitudine de metode prin care putem fi mai aproape de nevoile clienților noștri. Cele care au funcționat sunt și acum pe lista noastră de servicii. Asistența rutieră, remorcările și tractările auto fac parte din serviciile foarte solicitate. Oferim transport auto non-stop în Brașov, în toată România, dar și în țările membre Uniunii Europene.

Suntem acolo unde ai nevoie de noi, în cel mai scurt timp cu putință, cu o echipă de profesioniști dedicați și cu un echipaj dotat modern, la standarde internaționale.

Tractari Auto edited

Suntem la doar un telefon distanță!

Serviciul nostru de tractări auto Brașov vine în întâmpinarea ta, indiferent de locul în care ești! Asigurăm tractarea și transportul oricărui tip de autovehicul, indiferent de starea tehnică. De asemenea, ne implicăm în recuperarea și transportul autovehiculelor care iau parte la accidente sau orice alte evenimente rutiere.

Transport la REMAT

Asigurăm transportul autovehiculelor la un centru REMAT din apropiere.

Transport la R.A.R.

Asigurăm transportul automobilelor pentru realizarea ITP-ului la o filială R.A.R. din apropiere.

Asistență Rutieră Non-Stop

Fie că mașina ta nu pornește, fie că are pană sau ai rămas fără combustibil, la AutoChelu vei găsi rezolvarea. Suntem disponibili non-stop și intervenim cu o echipă specializată pentru ca tu și pasagerii din mașina ta să vă puteți continua călătoria în siguranță și în mod confortabil.

Tractari Auto Brasov
Tractări Auto Brașov
Tractări Auto Brașov
Tractări Auto Brașov

În plus, la AutoChelu poți beneficia de servicii de taximetrie pentru pasageri. Mai exact, dacă ai fost parte la un eveniment rutier care nu permite continuarea călătoriei, echipa noastră intervine cu mașini noi și confortabile pentru transportul pasagerilor până la destinație. Orice problemă ai, suntem aici pentru a o rezolva!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button