Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, putem spune că am testat o multitudine de metode prin care putem fi mai aproape de nevoile clienților noștri. O parte dintre cele care au funcționat, am ales să le păstrăm. De aceea, venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de asistență rutieră, remorcări auto și tractări auto Brașov. De asemenea, oferim servicii de transport auto în Brașov, în țară dar și în Uniunea Europeană. Acest serviciu este disponibil 24/7, și vă garantăm că vom ajunge la dumneavoastră într-un timp scurt!

Tractari Auto edited

Suntem la doar un telefon distanță!

Serviciul nostru de tractări auto Brașov vă stă la dispoziție non-stop, indiferent unde vă aflați! Asigurăm tractarea și transportul oricărui tip de autovehicul, indiferent de starea lor tehnică. De asemenea, ne implicăm în recuperarea și transportul autovehiculelor implicate în accidente.

Transport la Centrul REMAT

Asigurăm transportul autovehiculului dumneavoastră la un centru REMAT din apropiere

Transport la filiala R.A.R.

Asigurăm transportul automobilulul dvs. pentru realizarea ITP-ului la o filială R.A.R. din apropiere

Asistență Rutieră Non-Stop

În cazul în care mașina nu dorește să pornească, aveți o pană, sau ați rămas fără combustibil și sunteți departe de benzinărie, contactați-ne! Vă stăm la dispoziție 24 de ore din 24, și vă putem asista chiar și dacă ați rămas blocat în afara automobilului. Vom trimite imediat o echipă specializată la dumneavoastră pentru a vă putea continua călătoria fără probleme!

Tractari Auto Brasov
Tractări Auto Brașov
Tractări Auto Brașov
Tractări Auto Brașov

Auto Chelu vă pune la dispoziție și serviciul de taxi pentru pasageri. Aceasta înseamnă că oferim transportul celorlalți pasageri până la destinația indicată, în regim de taxi. Contactați-ne acum! Împreună vom găsi soluția pentru orice problemă pe care o aveți!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?