• Service auto non stop

Schimb tobe eșapament

SCHIMB TOBE EȘAPAMENT BRAȘOV

Schimb tobe eșapament Brașov

Schimb tobe eșapament Brașov

Atunci când vorbim despre toba de eșapament, discutăm poate, de cel mai „vocal” element component al unei mașini. La propriu… asta după claxon.

Sistemul de eșapament reduce viteza și temperatura gazelor provenite din motor. Sistemul de evacuare are două roluri:

  • De diminuare a nivelului de zgomot al vehiculului;
  • De limitare a emisiilor poluante.

Sistemul de eșapament se uzează prematur în cazul în care automobilul este utilizat pentru călătorii foarte scurte, frecvente, cu o distanță mai mică de 5 kilometri. Șocurile termice provocate de succesiunea de porniri și opriri ale motorului, trepidațiile, expunerea la intemperii, toate acestea duc la uzură și, în cele din urmă, la defecțiuni ale sistemului de evacuare. Tocmai din aceste motive, este necesar ca tobele să fie înlocuite.

Pentru a păstra nivelul de zgomot la un nivel optim și pentru a nu crește nivelul de noxe emise, este întotdeauna recomandat să utilizezi piese auto de origine. Sistemul de evacuare este mult mai complex decât pare la o primă vedere, în componența acestuia intrând un set de țevi și amortizoare acordate cu deosebită atenție, asemenea unui instrument muzical.

La service AutoChelu poți opta pentru: schimb tobe eșapament, catalizator, sonde Lambda. În funcție de necesitățile automobilului tău, vino la noi pentru servicii impecabile, la prețuri echitabile.

Este important să te asiguri că sistemul de evacuare funcționează eficient; această operațiune poate fi efectuată la service auto Brașov AutoChelu, un atelier în care mecanicii bine pregătiți vor putea face o verificare specifică, iar ulterior, vor interveni pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități. Suntem localizați în Brașov, pe Ecologiștilor 10, însă răspundem la e-mail service@autochelu.ro sau la telefon 0761677707.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martorul Probleme La Catalizator

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button