Articole Recente

4 Sfaturi pentru o masină pregătită în sezonul rece

Nu este deloc devreme pentru o diagnosticare rapidă a mașinii tale, cu scopul de a o pregăti pentru sezonul rece. In fond, de ce să nu alegi să te bucuri de plimbări pe tot parcursul acestui frumos anotimp, în loc să te consumi cu reparații ale mașinii pe care le puteai evita? Temperaturile scăzute și schimbările de vreme neprietenoase duc la înmulțirea defecțiunilor tehnice, lucru deloc de neglijat dacă ții cu adevărat la mașina ta. Iată opt sfaturi utile pe care ți le oferim pentru a porni la drum cu dreptul, în ciuda zilelor friguroase care se apropie.

Citește mai mult »

O dilemă continuă: anvelopele de iarnă versus anvelope all season

Anvelope iarnă

Cu siguranță și tu ai purtat această discuție cu vecinii, prietenii, colegii de lucru. Câteodată spiritele s-au încins, câteodată subiectul a fost lăsat deoparte. Un lucru este cert: ai nevoie de anvelope de calitate, în orice condiții de vreme, iar ca să fim pe aceeași lungime de undă cu tine, îți oferim câteva informații vis-a-vis de disputa legată de acest subiect.

Citește mai mult »
 • Igienizare Aer Condiționat Auto

  Sistemul de aer condiționat

  Chiar dacă vara încă nu și-a intrat în drepturi din punct de vedere calendaristic, temperaturile ridicate înregistrate adeseori timpuriu ne oferă adesea un accentuat disconfort termic. De multe ori, călătoriile cu mijloacele de transport în comun în care nu exista sau nu funcționa sistemul de aer condiționat se transformă într-o corvoadă dificil de suportat.

  Citește mai mult »
 • Service climă auto Brașov

  Sistemul de climatizare

 • Sistemul de frânare Brașov

  Sistemul de frânare- 3,2,1 frână…!

  “3,2,1, frână…“, Acesta este, de obicei, filmul care se derulează zi de zi, între două intersecții, în momentul când te apropii de un semafor care afișează, deja, ultimele secunde din culoarea verde. Într-unul dintre aceste episoade, îmi tresare în minte ideea: ” și dacă nu ține frâna…?” . Ar trebui să fac o verificare a sistemului de frânare?!

  Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?