Articole Recente

Recondiționare jante

Recondiționare jante auto

O vorbă populară spune că omul sfințește locul – la service auto Brașov investim perpetuu în dezvoltarea profesională a membrilor echipei noastre. Tehnicienii AutoChelu sunt supraspecializați în servicii de recondiționare jante, cu atestate acreditate de instituții de renume în acest domeniu.

Citește mai mult »

Împreună suntem mai puternici

Partener Promo Rally

AutoChelu susține motor-sportul românesc prin implicarea în competițiile de profil. În 8 august se va desfășura prima etapa a Campionatul Județean Promo Rally, eveniment destinat amatorilor. Față de anii precedenți, în 2021, organizatorii – Clubul Sportiv Auto Blic din Brașov – propun o premieră, în sensul că întrecerile se vor desfășura în cadrul a două ramuri sportive și anume Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts (concurs de accelerare) și Campionatul de Promo Rally powered by WRT Parts (concurs de viteză pe circuit), susținute de Auto Chelu & Dinamic 92.

Citește mai mult »

Mărturiile unuia dintre cei mai loiali clienți AutoChelu

Mărturiile unuia dintre cei mai loiali clienți AutoChelu

Colaborarea noastră a debutat în urmă cu mulți ani și a rezistat temeinic pentru că am așezat în centrul priorităților noastre experiențele clienților care ne trec pragul. Astăzi, l-am provocat să ne răspundă la câteva întrebări; a acceptat fără nicio ezitare și astfel, devine unul dintre Ambasadorii AutoChelu.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?