Articole Recente

AUDI A4 B8 2008 – 2015 Experiențe și probleme rezolvate

Spre deosebire de predecesorul său B7, Audi A4 B8, introdus în 2007 are un design nou. Un corp mult mai lung (ampatamentul s-a schimbat cel mai mult, cu aproape 15 cm datorită noii plăci de podea), design-ul este asemănător cu generația anterioară, dar după restilizarea din 2011, este mai aproape de succesor.

Citește mai mult »

Reparația alternatorului – 10 simptome și soluții

Alternator mașină

Alternatoarele sunt concepute în așa fel încât să fie demontate, curățate. De asemenea, componentele alternatoarelor defecte pot fi înlocuite (rulmenți, regulatoare de tensiune, perii, redresoare diode sau altele) și reasamblate. Un alternator recondiționat sau reparat (dacă reparația se face de calitate) ar trebui să funcționeze cel puțin 100.000 de kilometri fără probleme.

Citește mai mult »

Probleme ale demarorului – cauze și soluții

Demarorul auto este una dintre cele mai importante părți ale mașinii. Este însărcinat să pună motorul în mișcare și fără acesta, în loc să pornești mașina cu cheia în contact sau prin simpla apăsare a unui buton, ai putea să fi afară, împingând mașina 😊 Bine... scenariul e ușor exagerat pentru a întări importanța demarorului.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?