• Service auto non stop

Schimb cap de bară stânga/dreapta

SCHIMB CAP DE BARĂ BRAȘOV

Schimb cap de bară Brașov

Schimb cap de bară Brașov

Pentru ca experiența din timpul șofatului să fie întotdeauna la cote înalte, este extrem de important ca sistemele de direcție și suspensie să funcționeze în parametri optimi.

Puntea din faţă a maşinii are rolul de suspensie şi de direcţie şi este un ansamblu complex format din elemente conectate mecanic, ce lucrează împreună pentru a spori gradul de confort şi siguranţă atunci când te afli la volan. Capul de bară este o piesă principală care va conecta suspensia la direcţia maşinii. În cazul în care capul de bară se defectează, vei descoperi consecinţe extrem de neplăcute și chiar periculoase.

Capetele de bară au o garanţie de funcţionare de 100.000 km. Cu toate acestea, durata lor de viaţă este determinată de drum, de condiţiile meteo predominante şi de modul de a șofa. Ruperea sau uzura capului de bară poate fi generată de şocuri sau de simpla îmbătrânire a materialului.

Atunci când nu schimbi capetele de bară la timp, pot apărea probleme majore. În cazul în care capul de bară este complet distrus, vei pierde controlul pe roata respectivă, ceea ce va genera accidente, în cazuri extreme sau va conduce la distrugerea altor părţi ale maşinii, în situații mai superficiale. Atunci când capul de bară se rupe, se poate îndoi fuzeta, bieleta antiruliu şi braţul sau braţele suspensiei. Totul depinde de viteza cu care rulezi în momentul la care vei rămâne fără direcţie pe respectiva roată. Prin urmare, atunci când ştii că trebuie să schimbi capetele de bară stânga – dreapta, te aşteptăm la service auto Brașov AutoChelu. Este recomandat să nu amâni vizita pentru că, în caz contrar, vei avea numeroase surprize neplăcute ulterioare.

Unul dintre semnele faptului că mașina pe care o șofezi are un cap de bară stricat este faptul că pneurile se uzează neuniform. Pneul din locul în care capul de bară este defect se uzează pe interior sau pe exterior sub o formă mai accentuată. Dacă este doar una dintre părţi uzată neuniform, înseamnă că un cap de bară este defect. De asemenea, volanul îşi va schimba comportamentul şi vei avea mereu impresia că devine tot mai este sensibil şi că are joc.

Pentru ca să eviți astfel de situații, iar mașina ta să fie mereu în parametri siguri, te așteptăm la service auto Brașov, loc în care problemele vehiculelor își găsesc rezolvarea. Oferim o gamă variată de servicii printre care se numără și operațiunile de reparație sau mentenanță ale sistemelor de suspensie sau direcție. Vino pe Ecologiștilor 10 și convinge-te că AutoChelu este atelierul potrivit pentru ca mașina ta să fie bine întreținută.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button