Despre Noi

Service Auto
Service Auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

DE CE SĂ NE ALEGI

Găsim soluții optime
pentru tine

Misiunea

Misiunea Auto Chelu este de a oferi valoare cât mai multor clienți, pe partea de service auto și servicii conexe pe care le oferim. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți oameni. De aceea, investim constant în noi și în aparatura performantă de ultimă tehnologie, care ne ajută să fim mai rapizi și mai eficienți.

Viziunea

Viziunea Auto Chelu este de a veni în sprijinul cât mai multor clienți cărora să le putem oferi serviciile noastre. Credem că schimbarea vine de la noi, și, dacă ne dorim să evoluăm înspre bine, e de așteptat să vrem să ne autodepășim. Ne dorim ca majoritatea clienților care ne trec pragul să fie mulțumiți și să beneficieze de servicii de calitate.

Scopul

Valorile noastre sunt calitatea, seriozitatea și transparența. La noi vei primi întotdeauna diagnosticul corect cu privire la autovehiculul tău. De asemenea, îți vom explica concret pașii de acțiune, astfel încât să fi încrezător cu privire la ceea ce se întâmplă. Noi nu credem în treabă făcută pe jumătate. De aceea, mulți clienți apelează la noi deoarece pur și simplu nu au reușit să găsească o soluție în altă parte.

MAI MULT

Întrebări frecvente

Service Auto

Avem o experiență de peste 15 ani în domeniul service auto. De asemenea, ne asigurăm că toată echipa noastră are experiență de minimum 10 ani la angajare. Ne dorim să lucrăm doar cu experți și cu utilaje de ultimă generație, pentru a garanta rezultate optime!

Am încheiat parteneriate cu MICHELIN, NOKIAN, GOODYEAR și CONTINENTAL. Astfel, vă oferim peste 20 de branduri de anvelope din toate categoriile de prețuri.

Întotdeauna ne străduim să fim la curent cu tehnologiile noi din acest domeniu. Mai mult, deținem astfel de utilaje, operate de profesioniști, unul din ele fiind chiar unic în România. Pe primul loc stau siguranța și satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Majoritatea celor care ne cunosc și care au apelat la serviciile noastre ne apreciază eforturile și disciplina. Alții ne-au mărturisit că își doresc mai mult de la noi. Dorim să le mulțumim tuturor. Fără voi nu am fi ajuns aici! Anul 2020 este anul în care ne dorim să evoluăm și mai mult din punct de vedere al tehnologiilor oferite.

Recunoaștem că am reușit să devenim un model de inspirație pentru colaboratorii noștri, dar și pentru competiție. Am fost de multe ori întrebați cum de reușim să ne menținem sus pe o piață atât de versatilă. Nu există decât un singur răspuns aici: PASIUNE. Fară pasiune nu vă recomandăm să încercați să faceți nimic. Pentru că, pur și simplu, nu veți găsi motivația necesară de a merge înainte, în ciuda obstacolelor.

SERVICE AUTO BRASOV

Service Auto Chelu Brașov
în cifre

Service Auto Brasov

+ 16

Număr de angajați

Service Auto Brasov

+ 3500

Clienți anual

Service Auto Brasov

3500

Autoturisme reparate anual

Service Auto Brasov

34

Tipuri de servicii oferite

BLOG

Citește ultimele articole
din industria auto

Pentru că ne pasionează munca noastră, am ales să creăm acest blog pentru a vă veni în sprijin atunci când sunteți în căutarea celor mai proaspete informații.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?