• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Povestea Noastră

Povestea Noastră

Service Auto
Service Auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

0761677707

DE CE SĂ NE ALEGI

Găsim soluții optime
pentru tine

Misiunea

Misiunea noastră este de a aduce valoare pentru cât mai multe automobile. Oferim o gamă largă de servicii auto și lucrăm doar cu specialiști în domeniu. Punem preț pe tendințele tehnologice, pe rapiditate și calitate. De aceea, investim constant în echipamente automatizate care să ofere maximum de eficiență în minimum de timp.

Viziunea

Credem cu tărie în puterea exemplului; credem în schimbarea care începe prin noi înșine. De aceea, orice acțiune cotidiană care se petrece în atelierul nostru își propune creșterea nivelului de satisfacție al clientului; iar experiența ne-a învățat că îl putem atinge doar prin oferirea de servicii premium.

Scopul

Calitatea serviciilor prestate, transparența operațiunilor și seriozitatea personalului sunt valorile după care ne ghidăm în business, dar și în viața personală. Nu ne place să lucrăm cu jumătăți de măsură. De aceea, îți expunem clar și concis tot ceea ce urmează să se întâmple în service-ul nostru cu mașina ta. Zi de zi, mai așezăm câte o cărămidă la zidul de încredere pe care îl construim prin feedback-ul primit de la clienții noștri.

MAI MULT

Întrebări frecvente

Service Auto

Suntem prezenți pe piața serviciilor auto de peste 15 ani. Fiecare membru al echipei noastre vine la pachet cu o experiență de minimum 10 de ani pe nișa lui de activitate. Pentru a garanta rezultatele scontate, lucrăm exclusiv cu experți și cu utilaje ultra-performante.

Pentru a mulțumi toate categoriile de clienți, oferim peste 20 de brand-uri de anvelope, clasificate pe toate segmentele de preț. Printre partenerii noștri se numără MICHELIN, NOKIAN, GOODYEAR sau CONTINENTAL.

Avem utilaje de top la nivel mondial – complet tehnologizate, ultra-performante, unice la noi în țară. Pentru noi, siguranța și mobilitatea automobilului tău sunt pe primul loc.  

Cei care ne-au trecut pragul spun că au revenit pentru că au apreciat disciplina și profesionalismul nostru. Ne-au provocat cerințele clienților cu standarde înalte și asta ne-a determinat să evoluăm perpetuu. Ne propunem ca în 2021 să ne îmbogățim atelierul cu și mai multe echipamente performante.

Activând într-un domeniu versatil și într-o evoluție accelerată, am devenit un model de inspirație pentru competitorii noștri și un partener de nădejde pentru colaboratori. Am câștigat acest statut prin pasiunea pentru domeniul auto; acesta este motorul care ne-a determinat să depășim toate obstacolele.

SERVICE AUTO BRASOV

Service AutoChelu Brașov
în cifre

Service Auto Brasov

+ 16

Angajați

Service Auto Brasov

+ 34

Tipuri de servicii oferite

Service Auto Brasov

+ 3540

Clienți mulțumiți

Service Auto Brasov

+ 3960

Autoturisme reparate anual

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button