• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Vulcanizare Mobilă Brașov

VULCANIZARE MOBILĂ BRAȘOV

Vulcanizare Mobila Brasov

AutoChelu nu te lasă pe jantă!

Îți oferim un service mobil complet echipat pentru orice situație neprevăzută! Ne poți solicita ajutorul din orice locație (Brașov, Ghimbav, Cristian, Râșnov, Codlea, Hărman, Săcele, Sinaia, Bușteni, Predeal, Feldioara, Sf. Gheorghe și Făgăraș.). O echipă de intervenție va veni la tine și va acționa cu profesionalism și eficiență pentru orice problemă de reparație sau înlocuire a anvelopei mașinii tale.

Vulcanizare Mobilă Brașov

În cadrul deplasării, efectuăm inclusiv servicii de îndreptat și roluit jante. Contactează-ne cu încredere!

Tractari Auto

Alte avantaje

Echipa noastră îți stă la dispoziție cu profesionalism și îți oferă:

 • Flexibilitate
 • Atenție și dedicare
 • Timp rapid de execuție
 • Tehnologie performantă
 • Un preț corect pentru operațiune

Dacă te interesează serviciul nostru de vulcanizare mobilă Brașov, te invităm să ne contactezi. Consultanții noștri sunt pregătiți să îți răspundă la orice întrebare.

Acest serviciu este disponibil non-stop, 24/7, așadar ne poți contacta la orice oră, indiferent de condițiile meteorologice sau de locație. Ne deplasăm atât în Brașov și împrejurimi, cât și în alte zone din țară.

Imediat ce ne-ai apelat, echipa AutoChelu pleacă spre tine. Timpul se estimează în funcție de distanță și de timpul necesar reparației. Intervenția poate dura 30 de minute sau chiar câteva ore.

Umflare corectă

Cu siguranță că gradul de umflare incorect al anvelopei poate cauza neplăceri. Pe de-o parte, anvelopa este supusă la un grad de uzură accentuat, adică se va deteriora mai repede. Pe de altă parte, este posibilă și creșterea consumului de combustibil. În plus, dezumflarea anvelopei vine la pachet cu supraîncărcarea acesteia.

Vulcanizare Mobila Brasov
Vulcanizare Mobila Brasov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button