VULCANIZARE MOBILĂ BRAȘOV

Vulcanizare Mobila Brasov

Auto Chelu nu te lasă pe jantă!

Vă oferim un service mobil complet echipat pentru orice situație! Ne puteți solicita ajutorul din orice locație. Echipa noastră se va asigura că vă pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru înlocuirea sau reparația anvelopei dumneavoastră.

Vulcanizare Mobila Brasov

De asemenea, în cadrul deplasărilor, efectuăm inclusiv servicii de îndreptat jante și roluit. Contactați-ne cu încredere! Ne deplasăm în orice zonă a Brașovului pentru a vă scoate din impas.

Tractari Auto

Alte avantaje

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu profesionalism, și vă oferă:

  • timp rapid de execuție
  • un preț corect pentru operațiune
  • atenție și dedicare
  • flexibilitate
  • tehnologie performantă

Dacă te interesează serviciul nostru de vulcanizare mobilă Brașov, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice informații sau detalii ai avea nevoie.

Acest program este disponibil 24/7, așadar ne puteți contacta la orice oră, indiferent de condițiile meteo sau de locație. Ne deplasăm atât în Brașov și împrejurimi, cât și în alte zone din țară.

În funcție atât de distanța parcursă de echipa noastră, cât și de necesarul de reparații, o astfel de intervenție poate dura de la jumătate de oră până la câteva ore.

Umflare corectă

Cu siguranță că gradul de umflare incorect al anvelopei poate cauza neplăceri. În primul rând, anvelopa este supusă la un grad de uzură mai accentuat – adică – se va strica mai repede. Pe de altă parte, este posibilă și scăderea economiei cu combustibil. Iar dezumflarea anvelopei aduce cu sine și supraîncărcarea acesteia.

La Auto Chelu ne asigurăm că avem întotdeauna soluția potrivită pentru orice tip de situație. Mai mult, umflarea anvelopelor se va produce cu azot, și nu cu aer comprimat. De ce? Avantajul azotului față de aerul comprimat este acela că nu conține oxigen, așadar se reduc pierderile de presiune. De asemenea, se reduce riscul de explozie. Un alt avantaj ar fi dispariția procesului de oxidare, care duce la reducerea numărului de umflări a anvelopei.

Pe lângă aceasta, umflarea cu azot aduce cu sine un confort sporit. V-am convins? Apelați cu încredere la experții noștri. Vă garantăm că nu vă lăsăm pe jantă!

Vulcanizare Mobila Brasov
Vulcanizare Mobila Brasov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?