• Service auto non stop

Prezentare service auto

PREZENTARE SERVICE AUTO BRAȘOV

Prezentare Service Auto Brașov

AutoChelu este un service auto care s-a afirmat pe piața de specialitate prin oferirea de servicii premium în domeniul reparației și întreținerii autovehiculelor – service roți, vopsire jante, mentenanță, diagnosticare, testare auto pre-cumparare, dar și distribuția de piese și accesorii auto.

Furnizor de piese auto originale și de import

În domeniul vânzării de piese și accesorii auto, AutoChelu colaborează cu importanți jucători în industria de specialitate la nivel european: producători și importatori de piese auto.

Personalul care lucrează în atelierul nostru are un înalt grad de calificare, fiind capabil să ofere clienților asistența necesară pentru o decizie de cumparare auto; în plus, specialiștii noștri au competența de a oferi consuntanță specializată în vederea identificării pieselor necesare, fără a lăsa loc de îndoială, utilizând documente, cataloage și programe de documentare astfel încât să existe o compatibilitate perfectă. Deplina calitate a serviciilor și pieselor oferite este garantată prin certificate de conformitate și garanție conform normelor în vigoare.

Montajul pieselor achiziționate poate fi asigurat de către service auto Brașov (Autorizat RAR) al firmei noastre, cu această ocazie clientul beneficiind de prețuri promoționale la serviciile de manoperă.

Service-ul auto Brașov AutoChelu (Autorizat RAR) oferă servicii de înaltă calitate datorită nivelului ridicat de competență, calificare și experiență a personalului. De asemenea, atelierul este echipat cu utilaje moderne, scule, dispozitive utilizate în mod profesional de personalul service-ului, lucrările beneficiind de garanție. Suntem localizați pe Str. Ecologiștilor, nr. 10, dar raspundem și la e-mail pe service@autochelu.ro.

Cauți servicii auto de calitate?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button