• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Schimb plăcuțe frână și discuri

SCHIMB PLĂCUȚE FRÂNĂ ȘI DISCURI BRAȘOV

Schimb plăcuțe frână și discuri Brașov

Schimb plăcuțe frână și discuri Brașov

Am tot vorbit despre componente vitale care contribuie la siguranța în timpul șofatului; însă, cu siguranță, nimic nu este mai presus decât buna funcționare a sistemului de frânare.

Sistemul de frânare la autovehicului tău trebuie să funcționeze impecabil. De accea, nu trebuie neglijat schimbul plăcuțelor de frâne și necesitatea înlocuirii discurilor de frână. Fiecare conducător auto trebuie să se încreadă pe deplin în starea tehnică a sistemului de frânare, menit să reducă viteza atunci când situația o impune, dar și să contribuie la evitarea unor eventuale evenimente neplăcute.

Specialiștii AutoChelu recomandă ca orice intervenție la sistemul de frânare sau sistemul de direcție al automobilului să fie realizată de mecanici auto autorizați în service-uri verificate.

Când trebuie schimbate plăcuțele de frână?

Toți conducătorii auto ajung să își pună întrebarea „la câți kilometri se schimbă plăcuțele de frână?” Ei bine, nu există un număr fix de kilometri la care acestea trebuiesc înlocuite. Asta pentru că atât placuțele, cât și discurile nu se uzează numai în urma distanțelor parcurse. Plăcuțele de frână se uzează și în funcție de caracteristicile drumurilor parcurse dar și în funcție de stilul de șofat al conducătorului auto. Plăcuțele de pe un automobil al cărui conducător auto ce preferă „să alerge” se vor uza mai curând decât plăcuțele unei mașini șofate de cineva care alege să ruleze mai lin.

De asemenea, un alt semn al nevoii de înlocuire a plăcuțelor de frână este apariția unui zgomot neconform sau atenționarea prin aprinderea unui martor de bord.

Pentru că suntem conștienți de nevoia unui sistem de frânare cât mai aproape de perfecțiune, am investit în școlarizarea mecanicilor din atelierul nostru, astfel încât să poată acționa cu profesionalism indiferent de gradul de deteriorare al acestuia. Vino la service auto Brașov AutoChelu și convinge-te că acesta este locul potrivit pentru lucrări de mentenanță și reparații ale sistemului de frânare.

Martori care pot determina defecțiuni

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button