• Service auto non stop

Geometrie Roți Robotizat

GEOMETRIE ROȚI BRAȘOV

Sistemul inovator care nu atinge roata

Corghi a ales întotdeauna să parieze pe lozul câștigător. Tehnologia R.E.M.O. pentru măsurarea opticii este extrem de precisă și capabilă să opereze fără mecanic.

Unic în România

Cu ajutorul utilajului R.E.M.O., unic în România la AutoChelu, poți fi sigur că jantele tale nu vor fi zgâriate. Membrii echipei AutoChelu au fost instruiți să utilizeze acest sistem cu profesionalism. Printre avantaje, enumerăm precizia și rapiditatea, reducând timpul de execuție. Îți recomandăm să verifici geometria roților la fiecare 10.000 km. Aceasta este deosebit de importantă, deoarece contribuie la mărirea gradului de confort și de siguranță.

Geometrie Roti Brasov

Alte avantaje

Pe lângă timpul de execuție rapid și garanția că jantele nu se vor zgâria, sistemul R.E.M.O. Compact îți oferă:

 • Rapiditate și precizie
 • Automatizare completă
 • Funcționalitatea pe orice tip de roți
 • Transmiterea tuturor datelor în timp real

Dacă te interesează geometrie roți robotizat, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice informații sau detalii.

Pentru a minimaliza timpul de așteptare, este recomandat să faci o programare în prealabil. Astfel, ne organizăm timpul în funcție de fiecare client programat.

Serviciul de geometrie roți robotizat durează aproximativ 40-50 de minute. Mai apoi, mașina este pregătită să parcurgă alți 10.000 km în condiții de siguranță.

GARANȚIA REGLAJULUI PERFECT!

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu necesitatea reglării geometriei roților. Noi am hotărât să te asigurăm că iei decizia corectă atunci când alegi să colaborăm.

Garantăm calitatea serviciilor pe care le oferim, realizăm reglajul de geometrie a roților în parametri optimi și îți lansăm o provocare; nu ești mulțumit de rezultat, nu plătești.
👇
Dacă la sfârșit nu-ți va sta volanul drept, mașina va trage stânga ori dreapta sau nu o să îţi placă rezultatul, reglajul geometriei nu te costă nimic, fără nici o altă întrebare suplimentară.

Astfel, riscurile sunt eliminate, iar tu ai totul de câștigat!

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră și să te bucuri în continuare de confortul șofatului în siguranță.

Geometrie Roți Brașov la AutoChelu

 • rapiditate, eficiență, precizie
 • timp de execuție redus considerabil
 • fără contact cu jantele și anvelopele
 • colectarea datelor se face fără operator
 • nu necesită pregătiri sau ajustări preliminare

La AutoChelu realizăm servicii de geometrie roți Brașov. Pentru maximă precizie, ne ghidăm după baza de date pusă la dispoziție de fabricant. O reglare incorectă poate duce la uzarea prematură a anvelopelor sau chiar la o manevrabilitate imprecisă a mașinii. De asemenea, consumul de carburant poate crește și piesele se pot uza mult mai rapid. Pentru a evita eventualele neplăceri, îți recomandăm să realizezi geometria roților în mod regulat.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button