GEOMETRIE ROȚI BRAȘOV

Sistemul inovator care nu atinge roata

Corghi a ales întotdeauna să parieze pe lozul câștigător. Tehnologia R.E.M.O. pentru măsurarea opticii este extrem de precisă și capabilă să opereze fără mecanic.

Unic în România

Cu ajutorul utilajului R.E.M.O., unic în România la Auto Chelu, poți fi sigur că jantele tale nu vor fi zgâriate. Membrii echipei Auto Chelu au fost instruiți să utilizeze acest sistem în mod profesionist. Printre avantaje, enumerăm precizia și rapiditatea, reducând timpul de execuție. Vă recomandăm să realizați geometria roților la fiecare 10.000 km. Aceasta este deosebit de importantă, deoarece contribuie la mărirea gradului de confort și de siguranță.

Geometrie Roti Brasov

Alte avantaje

Pe lângă timpul de execuție rapid și garanția că jantele nu se vor zgâria, sistemul R.E.M.O. Compact vă mai oferă:

  • complet automatizat
  • rapid și precis
  • toate datele sunt transmise live
  • funcționează pe orice tip de roți

Dacă te interesează geometrie roți robotizat, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice informații sau detalii ai avea nevoie.

Suntem conștienți de valoarea timpului dumneavoastră, de aceea vă recomandăm sa efectuați o programare în prealabil. Vă mulțumim.

Serviciul nostru de geometrie roți robotizat durează doar 20 de minute. După aceasta, mașina este pregătită să parcurgă alți 10.000 km în condiții de siguranță!

GARANȚIA REGLAJULUI PERFECT!

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu necesitatea reglării geometriei roților.  Noi am hotărât să te asigurăm că iei decizia corectă atunci când alegi să colaborezi cu noi.

Avem încredere totală în serviciile noastre, știm că îţi putem oferi un reglaj al geometriei roților optim şi de aceea îți oferim această garanţie. După realizarea serviciului, vom proba împreună calitatea reglajului.
👇
Dacă la sfârșit nu-ți va sta volanul drept, va trage mașina stânga sau dreapta sau nu o să îţi placă, reglajul geometriei nu te costă nimic, fără nici o altă întrebare.

Astfel, nu riști absolut nimic, dar ai totul de câștigat!

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră și să te bucuri de plăcerea de a conduce mașina așa cum se cuvine!

Geometrie Roți Brașov la Auto Chelu

  • rapiditate, eficiență, precizie
  • timp de execuție vizibil redus
  • colecția de date este posibilă fără operator
  • fără contact cu jantele și anvelopele
  • nu necesită pregătiri sau ajustări preliminare

La Auto Chelu realizăm servicii de geometrie roți Brașov. Prin aceasta, ținem cont de valorile prescrise de fabricant, unde este nevoie de precizie maximă. O reglare incorectă poate duce la uzarea prematură a anvelopelor sau chiar la o manevrare imprecisă a mașinii. De asemenea, consumul de carburant poate crește și piesele se pot uza mult mai rapid. Vă recomandăm să realizați geometria roților în mod regulat, pentru a evita eventualele neplăceri.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?