RECONDIȚIONĂRI JANTE BRAȘOV

Reconditionari Jante Brasov
Reconditionari Jante Brasov

Tehnologia Diamond Cut

Pentru recondiționări jante Brașov folosim o tehnologie avansată  – Diamond Cutting. Aceasta ne ajută să recondiționăm orice tip de jante în mod rapid și eficient. Operația cuprinde îndepărtarea zgârieturilor profunde, șlefuirea, îndepărtarea vopselei vechi. Ulterior se realizează sablarea și vopsirea în câmp electrostatic, pentru a reda jantelor strălucirea originală.

  • Sablăm și vopsim în câmp electrostatic
  • Acceptăm inclusiv jante deosebit de deteriorate
  • Recondiționăm orice tip de jante
  • Jantele vor străluci din nou

Reconditionari Jante Brasov

Click pe video pentru a vedea cum realizăm servicii de recondiționare, vopsire, sablare, sudare a jantelor.

  • promptitudine
  • eficiență
  • profesionalism

Ce înseamnă recondiționarea jantelor?

În momentul în care se constată urme de uzură pe suprafața jantelor, poate chiar și în urma unui accident, se recomandă ca acestea să fie recondiționate. În primul rând, prețul va fi mult mai accesibil decât în cazul achiziționării unui set nou. De asemenea, la Auto Chelu primești garanția integrității produsului final.

În cazul în care se continuă rularea cu jante care nu sunt centrate, sau sunt deformate, este posibilă tocirea anvelopei mult mai rapid. Se poate ajunge chiar și la dezechilibrarea roții. La Auto Chelu prelucrăm orice tip de jante, indiferent de mărimea acestora sau de tipul de material: aliaj, aluminiu, tablă sau oțel. Apelați cu încredere la serviciul nostru de reconditionari jante Brasov!

Utilaje Performante

La Auto Chelu folosim utilaje de ultimă generație pentru rapiditate și eficiență.

Diamond Cut

Tehnologia Diamond Cut ne permite să strunjim modele mult mai complexe de jantă.

Durată redusă

Datorită tehnologiilor noastre, procesul este mult mai rapid.

La Auto Chelu garantăm integritatea acestora. De foarte multe ori a fost posibilă recondiționarea jantelor până ce acestea au arătat ca noi. De aceea, te invităm să ne contactezi pentru a afla ce putem face pentru tine.

Pentru serviciul de recondiționări jante Brașov există o cerere mare în momentul de față. De aceea, vă recomandăm să vă programați din timp. Dorim să ne asigurăm că serviciile noastre ajung la toți cei care au nevoie de noi, de aceea vă așteptăm să ne contactați!

Cu tehnologia Diamond Cut, de care dispunem, este posibil ca o jantă să fie recondiționată chiar de încă 2 sau 3 ori! Cu ani urmă însă, obiceiul de utilizare a strungului clasic făcea imposibilă o a doua recondiționare a jantelor.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?