• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Recondiționări Jante Auto

RECONDIȚIONĂRI JANTE BRAȘOV

Reconditionari Jante Brasov
Reconditionari Jante Brasov

Tehnologia Diamond Cut

Pentru recondiționări jante Brașov folosim o tehnologie avansată – Diamond Cutting. Aceasta ne ajută să recondiționăm orice tip de jante în mod rapid și eficient. Operațiunea cuprinde îndepărtarea zgârieturilor profunde, șlefuirea și îndepărtarea vopselei vechi. Ulterior, se realizează sablarea și vopsirea în câmp electrostatic pentru a reda jantelor strălucirea originală.

 • Acceptăm inclusiv jante deosebit de deteriorate
 • Sablăm și vopsim în câmp electrostatic
 • Recondiționăm orice tip de jante
 • Jantele vor străluci din nou

Recondiționări Jante Brașov

Click pe video pentru a vedea cum realizăm servicii de recondiționare, vopsire, sablare, sudare a jantelor.

 • promptitudine
 • eficiență
 • profesionalism

Ce înseamnă recondiționarea jantelor?

În momentul în care se constată urme de uzură pe suprafața jantelor, poate chiar și în urma unui accident, se recomandă ca acestea să fie recondiționate. Prețul va fi mult mai accesibil decât în cazul achiziționării unui set nou. De asemenea, la AutoChelu primești garanția integrității produsului final.

În cazul în care se continuă rularea cu jante care nu sunt centrate sau sunt deformate, este posibilă tocirea accelerată a anvelopei. Se poate ajunge chiar și la dezechilibrarea roții. La AutoChelu prelucrăm orice tip de jante, indiferent de mărimea acestora sau de tipul de material: aliaj, aluminiu, tablă sau oțel. Apelați cu încredere la serviciul nostru de recondiționări jante Brașov!

Utilaje Performante

La AutoChelu folosim utilaje performante pentru rezultate eficiente și calitative.

Diamond Cut

Tehnologia Diamond Cut ne permite să strunjim modele complexe de jantă.

Durată redusă

Datorită tehnologiilor ultra-moderne, timpul de execuție al operațiunilor se reduce considerabil.  

La AutoChelu garantăm integritatea jantelor recondiționate. De-a lungul anilor, am recondiționat mii de jante și le-am redat strălucirea pe care au avut-o doar atunci când erau proaspăt ieșite de pe linia de producție. Dacă vrei ca jantele mașinii tale să fie impecabile, contactează-ne, iar un consultant îți va oferi soluția potrivită.

Serviciul de recondiționări jante este foarte cerut în service-ul AutoChelu. Drept pentru care îți recomandăm să faci o programare în prealabil. Astfel, în intervalul stabilit de comun acord, vei avea parte de toată atenția experților noștri, iar tu câștigi timp. Contactează-ne și programează-ți mașina!

Cu tehnologia Diamond Cut de care dispunem, este posibil ca o jantă să fie recondiționată chiar de două-trei ori! Cu ani în urmă însă, utilizarea strungului clasic făcea imposibilă o a doua recondiționare a jantelor.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button