• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Înlocuire ulei Cutie de Viteze Automate și Manuale

Schimb Ulei BraȘov

Schimb Ulei Cutie Automata Brașov

Când se face revizia?

Pentru a menține mașina în parametri optimi de funcționare, este recomandat ca schimbul uleiului și al filtrelor să se realizeze în funcție de indicațiile producătorului auto. Specialiștii în domeniu recomandă ca această operațiune să fie realizată anual sau după parcurgerea a 60.000 – 90.000 km.

Schimbul de ulei la cutiile de viteze automate

Chiar dacă vorbim despre mașinile cu cutie de viteze automate, producătorii de top recomandă ca schimbul de ulei să se realizeze periodic. La AutoChelu această operațiune este efectuată în mod automatizat, cu utilaje performante. Putem efectua schimb de ulei parțial sau complet cu dispozitive ATF Professional Line. Vino și tu pentru o verificare!

Tractari Auto

Cum și cât de des?

Acest schimb trebuie realizat utilizând un echipament deosebit, disponibil doar în service-urile de specialitate. În general, este recomandabil să se respecte standardele impuse de către producător. Unde nu există aceste specificații, se recomandă schimbul uleiului la fiecare 60.000 km parcurși.

Avantajele unui schimb de ulei efectuat la timp:

 • schimbarea treptelor de viteză se va realiza mai rapid și cu mai multă ușurință;
 • costurile provocate de anumite uzuri/defecțiuni sunt evitate;
 • un răspuns mai rapid și mai eficient la accelerări;
 • confortabilitatea șofatului.

Nu. Pentru schimbarea uleiului este recomandată folosirea unui echipament special dezvoltat în acest scop. Cutia de viteze este un element foarte solicitat în timpul șofatului (prin prisma temperaturi foarte înalte). De aceea, este recomandat să faci schimbul de ulei la un service competent. La AutoChelu beneficiezi de servicii de calitate, indiferent dacă mașina ta are cutia de viteze manuală, automată sau semi-automată.

Pentru că este o operațiune periodică, este recomandat să ne apelezi pentru o programare. Astfel, timpul de așteptare este eliminat, iar atenția tehnicienilor noștri se va orienta exclusiv către mașina ta.

Cu ajutorul tehnologie moderne din service-ul nostru, schimbul de ulei durează în jur de 40-60 de minute.

De ce să vii la AutoChelu?

 • Lucrăm rapid și eficient
 • Avem o echipă de profesioniști
 • Avem echipamente performante
 • Garantăm prelungirea duratei de funcționre a autovehiculului

AutoChelu este un service autorizat R.A.R. În atelierul nostru beneficiezi de servicii de schimb ulei Brașov pentru cutii de viteze manuale, semi-automate și automate. Prin utilizarea sistemului nostru complet automatizat, se poate înlocui total uleiul și se poate curăța cutia de viteze. Spre deosebire de curățarea automatizată, la o curățare clasică (manuală), se poate înlocui doar maximum 40% din cantitatea de ulei. Printr-o vizită la AutoChelu poți fi convins că vei avea parte o modalitate de înlocuire totală a uleiului cu adevărat profesională.

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martor cutie de viteze automată                           

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button