Schimb Ulei BraȘov

Schimb Ulei Cutie Automata Brașov

Când se face revizia?

Pentru a menține mașina în parametri optimi de funcționare este recomandat schimbul la timp al uleiului și al filtrelor. Această operațiune se recomandă să fie făcută o dată pe an sau la fiecare 10.000 – 15.000 km parcurși.

Schimbul de ulei la cutiile de viteze automate

Producătorii de top recomandă periodic schimbul de ulei pentru mașinile cu cutii automate. La Auto Chelu această operațiune se realizează în mod automat, cu utilaje de ultimă generație. Putem efectua schimb de ulei parțial sau complet cu dispozitive ATF Professional Line. Vino și tu pentru o verificare!

Tractari Auto

Cât de des și cum?

Acest schimb trebuie făcut utilizând un echipament special construit în acest scop. În general este bine să se respecte standardele impuse de către producător. Unde nu există aceste specificații, se recomandă schimbul uleiului la fiecare 60.000 km parcurși. Avantajele unui schimb efectuat la timp:

  • un răspuns mai rapid și mai eficient la accelerări
  • schimbări de trepte mai rapide și mai ușoare
  • condus mai confortabil
  • evitarea costurilor provocate de anumite uzuri/ defecțiuni

Nu. Pentru schimbarea acestuia este recomandată folosirea unui echipament special dezvoltat în acest scop. Cutia de viteze este un element foarte solicitat în timpul condusului, și este supus unor temperaturi foarte înalte. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de schimb ulei Brașov. Vă așteptăm!

Ne străduim să servim un număr cât mai mare de clienți. Pentru a fi eficienți, este necesar să preluăm programări, așadar te invităm să ne contactezi în acest sens.

Această operațiune nu durează mai mult de o oră. Cu ajutorul tehnologiei folosite de noi, este posibil ca mașina ta să fie gata chiar și în jumătate de oră.

De ce Auto Chelu?

  • prelungirea duratei de funcționare a autovehiculului
  • rapiditate
  • eficiență
  • garanția unui condus mai confortabil
  • echipă de profesioniști

Auto Chelu Service este autorizat R.A.R. și efectuăm servicii de schimb ulei Brasov pentru cutii de viteze manuale, semi-automate și automate. Prin utilizarea sistemului nostru automatizat, se poate înlocui total uleiul, precum și curățarea cutiei de viteze. Pe de altă parte, la o curățare clasică, manuală, se poate înlocui doar maximum 40% din cantitatea de ulei. Așadar, cu Auto Chelu poți fi sigur că vei avea parte de singura modalitate cu adevărat profesională de înlocuire a uleiului.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?