Vulcanizare Mobilă Camioane BraȘov

Tractari Auto

La dispoziția ta non - stop!

Aveți probleme cu autovehiculul dumneavoastră? Ați pornit la un drum lung și ați rămas în pană sau ați avut un alt eveniment rutier?

Echipa noastră este pregătită să vă asiste din acest punct de vedere!

Vulcanizare Mobilă Camioane Brașov

La Auto Chelu veți beneficia de serviciul nostru de vulcanizare mobilă special gândit pentru autovehicule de dimensiuni mari: camioane, autocare, autoutilitare și altele. Considerăm că operativitatea și seriozitatea ne caracterizează. În cadrul acestui serviciu beneficiați de jantare / dejantare, echilibrare roți, umplere cu aer comprimat sau azot, reparații pene, jante etc. După cum spune și sloganul nostru: ,,Auto Chelu nu te lasă niciodată pe jantă!”

Vulcanizare Mobila Camioane Brasov

Alte avantaje

În cadrul serviciului de vulcanizare mobila camioane Brasov, disponibil non-stop, vă mai oferim:

  • operativitate indiferent de condițiile meteo
  • echipaj dedicat și pasionat
  • utilaje profesionale, de ultimă generație
  • rapiditate
  • eficiență
  • profesionalism

Dacă dorești să soliciți vulcanizare mobilă camioane, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice informații sau detalii ai avea nevoie.

În cadrul acestui serviciu, nu este necesară o programare în prealabil. Fiind un serviciu pe care îl oferim în regim de urgență, ne puteți contacta oricând iar noi vom ajunge la locația specificată în cel mai scurt timp!

În funcție de situația în care se regăsește autovehicului dumneavoastră, procesul poate dura de la jumătate de oră până la câteva ore. Acest timp variază și în funcție de distanța pe care este necesar să o parcurgem până la locația indicată.

Timpul este prețios!

Știm cu toții că timpul dumneavoastră este prețios! Mai știm că siguranța trebuie mereu pusă pe primul loc. Se poate întâmpla oricând să aveți nevoie de ajutor dacă vă confruntați cu o pană sau dacă este vorba de ceva mai complex. Se va minimiza astfel timpul petrecut într-o vulcanizare obișnuită, la un preț corect cu nivelul serviciilor pe care vi-l oferim.

Autoutilitarele noastre sunt echipate corespunzător, cu utilaje perfomante, de ultimă generație. Toate sunt omologate, metrologate și certificate conform legislației în vigoare. Ne putem deplasa în orice locație, fie că este vorba de biroul dumneavoastră, sau dacă ați întâmpinat probleme pe stradă. Este posibil să aducem cu noi anvelopa sau janta de care aveți nevoie, dacă o avem pe stoc, în cazul în care este necesar. 

Apelați cu încredere pentru a stabili ce putem face pentru dumneavoastră!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?