• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Vulcanizare Mobilă Camioane

Vulcanizare Mobilă Camioane BraȘov

Tractari Auto

Non-stop, la dispoziția ta!

Ai pornit la drum cu un camion și ai întâmpinat probleme? Fie că ai rămas în pană, fie că ai fost parte la un eveniment rutier, echipa noastră este pregătită non-stop să intervină acolo unde tu ai nevoie.

Vulcanizare Mobilă Camioane Brașov

La AutoChelu poți beneficia de servicii de vulcanizare mobilă. Am gândit acest serviciu de intervenție mobilă special pentru autovehiculele de mari dimensiuni: camioane, autocare, autoutilitare, utilaje agricole etc.

De când am lansat acest serviciu, am intervenit la numeroase evenimente la care am demonstrat operativitate și seriozitate. În cadrul aceleiași deplasări, oferim servicii de jantare/dejantare, echilibrare roți, umplere cu aer comprimat sau azot, reparații anvelope/jante etc.

Când ai nevoie de ajutor, amintește-ți că „AutoChelu nu te lasă pe jantă!”

Vulcanizare Mobila Camioane Brasov

Alte avantaje

În cadrul serviciului de vulcanizare mobilă camioane Brașov, disponibil non-stop, poți beneficia de:

  • Echipaj dedicat și pasionat
  • Eficiență, rapiditate, profesionalism
  • Utilaje profesionale, de tehnologie modernă
  • Operativitate (indiferent de condițiile meteorologice)

Printr-un simplu apel telefonic, intervenim acolo unde ai nevoie de o echipă de profesioniști. Suntem disponibili 24h din 24, 7 zile din 7, astfel încât să intervenim oricând și oriunde întâmpini o problemă cu mașina ta de mari dimensiuni.

Fiind un serviciu pe care îl oferim în cazuri de urgență, nu este necesară o programare. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne apelezi, iar echipa noastră va ajunge la locația indicată în cel mai scurt timp cu putință.

În timpul conversației telefonice, vei primi toate informațiile cu privire la deplasarea noastră. Timpul de intervenție diferă, în primul rând, în funcție de distanță și, în al doilea rând, de complexitatea lucrărilor de care are nevoie mașina ta.

Timpul este prețios!

În secolul vitezei, una dintre cele mai importante resurse este timpul. De aceea, punem preț pe minimalizarea timpului de intervenție, dar maximalizăm gradul de siguranță. Îmbinăm aceste două aspecte și dăm tot ce e mai bun pentru a fi acolo unde ai nevoie.

Autoutilitarele noastre sunt echipate corespunzător, cu utilaje perfomante, moderne și inovative. Toate echipamentele sunt omologate, metrologate și certificate conform legislației în vigoare. Ne putem deplasa în orice locație, fie că este vorba despre orașele din România, fie că este vorba despre țări membre ale Uniunii Europene.

Apelează-ne cu încredere și oferă-ne șansa de a-ți dovedi profesionalism!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button