• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Service Mobil Camioane

Service Mobil Camioane BraȘov

Tractari Auto

Service Mobil oriunde în țară!

Indiferent de problemă, AutoChelu are soluția! Îți stăm la dispoziție cu un service auto mobil complet echipat pentru a ajunge acolo unde tu ai nevoie de noi, indiferent de dimensiunea autovehicului pe care îl șofezi (camion, autocar, utilaj agricol sau alt autovehicul de dimensiuni mari).

Vulcanizare Mobilă Brașov

În cadrul deplasărilor, putem efectua inclusiv servicii de îndreptare și roluire a jantelor. Acționăm în toată România, dar și în țările din UE, astfel încât să ai un partener de nădejde în călătoriile tale.

Alte avantaje

Îți oferim o varietate largă de servicii de care poți beneficia în cazul în care autovehiculul tău de dimensiuni mari are nevoie urgentă de reparații.

 • rapiditate
 • eficiență în execuție
 • raport calitate-preț corect
 • echipamente performante
 • flexibilitate și atenție la detalii

Vulcanizare Mobilă Brașov

În cadrul deplasărilor, putem efectua inclusiv servicii de îndreptare a jantelor, precum și de roluire. Vă puteți baza pe noi indiferent de zona din care ne solicitați. Ne deplasăm oriunde în România pentru a vă scoate din impas.

Alte avantaje

Vă oferim o varietate de servicii de care puteți beneficia în cazul în care autovehiculul dumneavoastră de dimensiuni mari are nevoie urgentă de reparații.

 • eficiență în execuție
 • raport calitate-preț corect
 • flexibilitate și atenție la detalii
 • rapiditate
 • utilaje performante

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne apelezi. Pe ploaie sau vânt, în Brașov, în orice colț al României sau orice altă țară din UE, îți stăm la dispoziție non-stop pentru a interveni acolo unde tu ai nevoie de noi. 

Acest aspect depinde, în primul rând, de distanța pe care trebuie să o parcurgem până la locația indicată de tine. De asemenea, depinde de complexitatea oprațiunilor necesare pentru reparația autovehiculului. După ce ne dai toate detaliile despre situația cu care te confrunți, îți oferim informații complete cu privire la toate aspectele intervenției (timp, costuri, metodă de acțiune etc.)

Service Mobil Camioane Brasov
Service Mobil Camioane Brasov

Asistență Rutieră oriunde în România!

Chiar dacă tu ești un conducător auto prudent și precaut, la un drum lung pericolele sunt la tot pasul. De aceea, am creat un pachet special menit să te ajute atunci când apare o defecțiune la mașină.

Ne-am angajat să fim partenerul tău de nădejde pentru călătoriile pe distanțe lungi, chiar și atunci când șofezi un autovehicul de mari dimensiuni.
Dispeceratul nostru este disponibil non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7; totul pentru siguranța ta și a pasagerilor din mașină. De-a lungul timpului, am intervenit în multiple situații pe care le-au întâmpinat conducătorii auto.

Oferim servicii integrate de service auto mobil pentru camioane: deschiderea portierelor, pornirea auto (operațiune robotizată), înlocuirea țevilor de aer etc. În plus, putem verifica/repara sistemul de frânare, direcție ori rulare (funcționalitatea roților/anvelopelor). În cazul unei alimentări cu combustibilul nepotrivit, echipa AutoChelu te va scoate din impas.

Service Mobil Camioane Brasov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button