REPARATII SISTEM SUSPENSII BRASOV

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Sistemul de suspensie al autovehiculului reprezintă o punte de legătură între roți și caroseria autovehiculului. El transmite uniform greutatea mașinii către șosea și minimizează forțele ce apar dinspre calea de rulare către mașină. Este un element ce poate asigura un plus de confort conducătorului, în parametri optimi de funcționare.

Componente:

Arcul are rolul de a prelua greutatea caroserie. Acesta este dimensionat în funcție de greutatea caroseriei autovehiculului și de a asigura garda la sol a mașinii (înălțimea de rulare). Perna de aer are același rol ca și arcul.

Ambele subansamble au un singur dezavantaj.  Ele oscilează sus – jos, în momentul în care au fost acționate din exterior. (adică balansează în sus și în jos în momentul în care mașina trece peste o denivelare)

Amortizorul are rolul de a opri oscilațiile (balansul) arcului/ pernei de aer. El are un rol determinant în stabilitatea mașinii și implicit influențează în mod direct alături de anvelopa, aderentă (contactul cu drumul).

Știai că suspensia este una dintre cele mai importante componente ale mașinii tale? Ea este direct răspunzătoare pentru confortul tău. Rolul ei este de a face legătura, între caroserie și roți (mecanismul de rulare).
Aceasta preia greutatea mașinii și o transmite către roți.  În același timp preia șocurile apărute în rulare(gropi, denivelări) pentru a asigura confortul și manevrabilitatea autovehiculului.

Pentru că ne preocupă siguranța și confortul tău, noi aici, la Autochelu ne asigurăm ca tu să ai parte de ele zilnic.

Verificarea și repararea suspensiei și a mecanismului de rulare este parte din munca noastră!

În fiecare zi la Auto Chelu oferim servicii sistem de suspensii Brasov:

Înlocuim amortizoare, flanșe și rulmenți amortizoare
Înlocuim capete de bară
Înlocuim bielete de direcție
Înlocuim pivoți
Înlocuim brațe suspensie superioare sau inferioare
Înlocuim bucșe bascule
Înlocuim bielete bară stabilizatoare

….și toate astea pentru ca tu, în fiecare zi, să treci lin peste obstacole!

REPARATII SISTEM SUSPENSII BRASOV

În cadrul serviciului nostru de reparatii sistem suspensii Brasov, Auto Chelu pune la dispoziția dumneavoastră întreaga gamă de operațiuni pentru remedierea defecțiunilor apărute la sistemul de suspensie. De asemenea, montăm și/sau schimbăm bielete de direcție, pivoți, brațe suspensie superioare sau inferioare, bucșe bascule, bielete bară stabilizatoare. Vă așteptăm!

Pentru a evita cazurile în care nu vă putem prelua cererea, vă invităm să vă programați în prealabil pentru aceste operațiuni.

Vă invităm să ne contactați dacă constatați pierderi de ulei la nivelul amortizoarelor, sau dacă apar zgomote ciudate în viraje. De asemenea, dacă mașina se lasă într-o parte sau dacă apare legănatul în sus și în jos, ca de barcă, este un semn că acest sistem trebuie investigat.

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?