• Service auto non stop

Reparații Sistem Suspensii

REPARAȚII SISTEM SUSPENSII BRAȘOV

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Sistemul de suspensie al autovehiculului este ansamblul care funcțonează ca o punte de legătură între roți și caroserie. Acesta are rolul de a uniformiza greutatea mașinii pe șosea și de a minimaliza forțele care apar dinspre calea de rulare către mașină. Păstrat în parametri optimi și verificat periodic, sistemul de suspensii contribuie la un șofat sigur și confortabil.

Componentele sistemului de suspensii:

Arcul are rolul de a prelua greutatea caroserie. Acesta este dimensionat în funcție de greutatea caroseriei autovehiculului și asigură garda la sol a mașinii (înălțimea de rulare). Perna de aer are același rol ca arcul. Ambele subansamble au un singur dezavantaj – atunci când sunt acționate din exterior, apare efectul de balansare sus/jos la rularea pe denivelări (oscilație pe direcția sus/jos).

Amortizorul are rolul de a opri această oscilație a arcului sau a pernei de aer. Amortizorul determină stabilitatea mașinii și, alături de anvelopă, influențează în mod direct aderența (contactul cu drumul).

Suspensia este una dintre cele mai importante componente ale mașinii. Aeasta este direct răspunzătoare pentru confortabilitatea conducătorului auto. Rolul suspensiei este de a face legătura între caroserie și roți (mecanismul de rulare).

Suspensia preia greutatea mașinii și o transmite către roți. În același timp, preia șocurile apărute în rulare (gropi, denivelări) cu scopul de a asigura confortul și manevrabilitatea autovehiculului.

Oferim servicii profesionale de reparații și întreținere ale sistemului de suspensii.

În service-ul AutoChelu beneficiezi de:

• Înlocuire amortizoare, flanșe și rulmenți de presiune amortizoare
• Înlocuire brațe suspensie superioare sau inferioare
• Înlocuire bielete bară stabilizatoare
• Înlocuire bielete de direcție
• Înlocuire capete de bară
• Înlocuire bucșe bascule
• Înlocuire pivoți

REPARAȚII SISTEM SUSPENSII BRAȘOV

Reparații Sistem Suspensii Brașov – Oferim servicii integrate de reparații și întrețineri ale sistemului de suspensii. La AutoChelu vei găsi o gamă largă de operațiuni menite să remedieze defecțiunile: montaj și/sau înlocuire bielete de direcție, pivoți, brațe suspensie superioară/inferioară, bucșe bascule, bielete bară stabilizatoare.

Pentru ca experiența ta în service-ul nostru să fie complet benefică, îți recomandăm să te programezi. Astfel, timpul de așteptare este eliminat, iar toată atenția noastră va fi îndreptată către mașina ta.

Printre semnele care indică probleme la sistemul de suspensii se numără pierderile de ulei la nivelul amortizoarelor sau zgomotele nepotrivite din timpul virajelor. De asemenea, dacă mașina pare dezechilibrată sau apare un efect de balans sus/jos, este evident că va trebui să programezi o vizită într-un service-auto specializat.

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Martori care pot determina defecțiuni

IMAGINE MARTOR DENUMIRE MARTOR
Martorul Probleme La Amortizoare

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button