RECONDIȚIONARE JANTE

Tractari Auto

Ce înseamnă ,,Caravana jantelor”? Înseamnă că ne-am gândit la un serviciu aparte, care nu este furnizat în acest moment de un număr mare de companii. 

Caravana jantelor înseamnă că ne deplasăm la locația indicată, preluăm jantele care au nevoie de recondiționare și le aducem în atelierul nostru. Ulterior, le prelucrăm, le recondiționăm și încercăm să le redăm strălucirea. Mai apoi, le livrăm la aceeași locație. Acum este atât de simplu, nemaifiind nevoie să vă deplasați până la vulcanizare și să asteptați acolo.

Timp redus

Nu mai trebuie să stai la coadă

Eficiență

Simplu, rapid, eficient. Fără pierdere de timp

Efort Minim

Contactează-ne și de restul ne ocupăm noi

Profesionalism

La Auto Chelu găsești întotdeauna servicii profesionale

PRELUARE ȘI RECONDIȚIONARE JANTE

Acest serviciu de recondiționare jante constă în preluarea acestora de la locația indicată. Acest lucru vă scutește de drumuri la service și de așteptare. Preluăm jante de oriunde din țară! Ulterior, le aducem în atelierul nostru din Brașov, unde le recondiționăm în funcție de necesitate. 

Ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane să beneficieze de acest serviciu. În general recomandăm o programare în prealabil, deoarece acesta nu este un serviciu de urgență.

Recomandăm recondiționarea acestora în caz de nevoie, atunci când apar zgârieturi și este deranjant din punct de vedere estetic. Mai mult de atât, dacă janta este îndoită sau strâmbă, este bine să o recondiționați pentru că ea vă asigură un plus de siguranță în trafic. 

Reconditionare Jante
Reconditionare Jante
Reconditionare Jante
Reconditionare Jante
Reconditionare Jante

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?