• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Caravana Jantelor, la tine în oraș!

RECONDIȚIONARE JANTE

Tractari Auto

Ce înseamnă ,,Caravana jantelor”? Înseamnă că ne-am gândit la un serviciu aparte, unic în România, menit să ofere strălucirea jantelor mașinii tale.

Fie că ești în vacanță, fie că nu ai timp sau chef să ajungi la service, echipa AutoChelu se deplasează acolo unde este mașina ta! Preluăm jantele mașinii tale, le aducem în atelierul nostru, le recondiționăm prin tehnologii ultra-moderne și ți le înapoiem ca noi. Astfel, mașina ta va fi pregătită să întoarcă din nou privirile de apreciere ale pasionaților.

Timp redus

Câștigi timpul deplasării și al așteptării

Eficiență

Simplu, rapid, eficient. Fără pierdere de timp

Efort Minim

Contactează-ne! De restul ne ocupăm noi!

Profesionalism

La AutoChelu găsești întotdeauna servicii premium

PRELUARE ȘI RECONDIȚIONARE JANTE

Acest serviciu de recondiționare jante constă în preluarea acestora de la locația indicată. Astfel, tu ești scutit de drumuri inconfortabile la service sau de timpul de așteptare. Acționăm pe întreg teritoriul României și le redăm jantelor strălucirea pe care au avut-o doar atunci când erau proaspăt ieșite din procesul de fabricație.

Scopul nostru este de a reda strălucirea cât mai multor jante. De aceea, pentru a evita suprapunerea clienților, îți recomandăm să ne apelezi pentru o programare. În urma discuției, vom stabili toate detaliile cu privire la timpul de execuție și costurile implicate.

Atunci când jantele mașinii tale prezintă semne de deteriorare (zgârieturi, crăpături, urme inestetice), îți recomandăm să recurgi la servicii de recondiționare. În plus, dacă janta este îndoită sau strâmbă, este indicată recondiționarea urgentă pentru a menține siguranța în timpul rulării.

Reconditionare Jante
Reconditionare Jante
Reconditionare Jante
Reconditionare Jante

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button