Recondiționare Jante

RECONDIȚIONARE JANTE

Dacă ai parcat pe trotuar și, în coborâre, una dintre jante a atins bordura sau ai abordat greșit un viraj astfel încât mașina a lovit un obstacol pe sensul de mers, atunci este posibil ca jantele tale să fie deteriorate. Sunt incidente care se petrec adesea deoarece numărul vehiculelor de pe șosele este în creștere, iar conducătorii auto sunt tot mai haotici în deciziile luate la volan.

Deteriorarea jantelor poate să știrbească aspectul mașinii tale, însă, mai important decât atât, uneori are impact asupra calității și siguranței conducătorului auto și pasagerilor.

Recondiționare Jante

Recondiționare jante – cum funcționează?

Service auto Brașov – AutoChelu oferă servicii complete și complexe de recondiționare jante. Acest proces începe prin constatare; asta înseamnă că, în mod gratuit, tehnicienii AutoChelu vor face o analiză a situației actuale și o diagnosticare a problemelor identificate.

Ulterior, se întocmește un plan de acțiune, întotdeauna personalizat, adaptat în funcție de stadiul fiecărei jante. Ultima etapă a procesului este recondiționarea propriu-zisă.

Recondiționare jante – etape

Ne adresăm tuturor deținătorilor de vehicule care își prețuiesc mașina atât din punct de vedere al siguranței, cât și din punct de vedere estetic. De aceea, AutoChelu oferă o gamă largă de servicii de specialitate, prestate prin respectarea întocmai a fiecărei etape pentru un rezultat excelent. Printre fazele de recondiționare jante se numără: sablarea, sudura, vopsirea în câmp electrostatic, șlefuirea Diamod Cut.

  • Sablarea – etapă preliminară vopsirii, metodă prin care sunt îndepărtate impuritățile de pe suprafața jantei.
  • Sudura – operațiune indicată în cazul crăpăturilor, zgârieturilor adânci, găurilor sau altor avarii majore. Utilizând logistică și echipamente moderne, sudăm orice tip de jante și le aducem cât mai aproape de perfecțiune.
  • Vopsirea în câmp electrostatic – operațiune care necesită o pregătire amănunțită pentru un finisaj de înaltă calitate. De aici derivă și alte etape ale procesului: șlefuire, pregătire, optimizarea cantității de vopsea, lăcuirea, uscarea în cuptor.
  • Diamond Cut - tehnologie avansată care aduce în prim plan eficiența, calitatea și rapiditatea. Operațiunea presupune îndepărtarea zgârieturilor, șlefuirea și înlăturarea vopselei deteriorate. Rezultatul constă în recăpătarea strălucirii originale.
Recondiționare Jante

Recondiționare jante – echipamente și tehnicieni

Odată ajunse în atelierul nostru, jantele tale își vor recăpăta strălucirea, indiferent de nivelul de deteriorare. Folosim echipamente performante, mânuite cu măiestrie de tehnicieni cu experiență în domeniu.

Ca să te convingi că faci alegerea potrivită pentru recondiționare jante, intră pe www.autochelu.ro, scrie-ne pe service@autochelu.ro sau sună-ne direct la  +40 (761) 677 707.

Odată ajunse în atelierul nostru, jantele tale își vor recăpăta strălucirea, indiferent de nivelul de deteriorare. Folosim echipamente performante, mânuite cu măiestrie de tehnicieni cu experiență în domeniu.

Ca să te convingi că faci alegerea potrivită pentru recondiționare jante, intră pe www.autochelu.ro, scrie-ne pe service@autochelu.ro sau sună-ne direct la          +40 (761) 677 707.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?