Preluare și Recondiționare Jante

Cu siguranță cunoști expresia ,,cât e roata de pătrată, tot se mai învârte o dată”​. La Auto Chelu îți oferim un serviciu inedit de preluare și recondiționare jante! 

După cum spune și sloganul nostru: fie janta cât de strâmbă, Chelu ți-o face rotundă!

Caravana jantelor vine la tine în oraș!

Majoritatea dintre noi, conducătorii auto, am mai zgâriat câte o jantă de bordură și ne-am spus în gând​: „Aaah…, dar lasă că am să o repar”….  , iar după primele căutări ne-am dat seama că nu avem în oraș un atelier specializat în recondiționare jante de aliaj și atunci am renunțat. Poate că era incomod, din cauza timpului, să mergi în altă localitate să le repari. Să le trimiți prin curier – costă destul de mult, iar la retur, nu îți garantează nimeni că le vei primi nedeteriorate.

Ei bine, echipa ​Autochelu​, îți recondiționează chiar și ​“janta pătrată”! Practic, recondiționarea jantelor de aliaj este una dintre cele mai vechi activități ale noastre, așadar experiența acumulată ne recomandă și pentru situații „grave” de „​roți pătrate”.

Preluare și Recondiționare JanteÎn acest sens a luat ființă serviciul „​Caravana Jantelor​”, un serviciu de preluare și recondiționare jante. Un serviciu mobil, unic în România! Probabil te întrebi ce fel de serviciu mai e și ăsta sau ce îți oferă? Răspunsul este cât se poate de simplu: TIMP și BANI.

Timp, pentru că te scutim pe tine de deplasare și venim noi la tine să îți luăm jantele, le recondiționăm și ți le aducem tot noi, gata reparate! Jantele mașinii tale vor străluci din nou și vor atrage atenția celor din jur! Bani, pentru că te scutim de costuri adiționale de transport.

Cum se desfășoară? Nimic complicat. Periodic, Autochelu anunță, pe rețele sociale și pe site-ul propriu, perioada în care vom ajunge în orașul tău pentru a colecta jantele.

Tot ceea ce trebuie să faci este să te programezi ​aici​. 

Un coleg de-al nostru te va contacta pentru confirmare. Apoi, noi venim sa ne întâlnim cu tine pentru a ne preda jantele ce urmează a fi recondiționate, le ducem în atelierul nostru specializat unde le recondiționăm. Vrei să vezi cum? Click ​aici​.

Ultimul pas este returnarea jantelor către tine, exact în locul de unde le-am ridicat. Am omis un pas? Cât costă? Da, acest aspect va fi stabilit telefonic în momentul confirmării comenzii, deoarece, avem nevoie să aflăm mai multe detalii tehnice ale jantelor tale, cum ar fi: complexitatea lucrării, mărime, culoare, set de patru, (una sau două), lățime. După ce ne comunici aceste detalii, îți transmitem oferta personalizată.

👇VREAU ÎN “CARAVANA JANTELOR” 👇
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?