Îndreptat Jante

ÎNDREPTAT JANTE

,,Cea mai strâmbă roată a căruței face cel mai mult zgomot”

Benjamin Franklin

Îndreptarea jantelor depinde foarte mult de materialul din care sunt confecționate: pentru jantele din oțel se va efectua o deformare la rece, în timp ce pentru cele din aliaj avem nevoie de o încălzire la cel mult 140°C. Pentru a obține rezultate bune din care să rezulte un client mulțumit și fidel pentru mult timp, o jantă trebuie să treacă prin mai multe operații, pentru ca produsul finit să fie conform.

În funcție de material, fiecare jantă va fi manipulată diferit, deoarece există risc de spargere dacă suprafața este casantă.

De asemenea, există și tipul cu o componență elastică care suportă mai bine procedeul de îndreptat jante.

Înainte de a începe procesul de deformare, se va face o verificare a jantei cu ajutorul unui comparator și astfel se vor evidenția zonele afectate. După verificare, i se va aduce la cunoștință clientului cele constatate, cu recomandarea că acele remedieri trebuiesc făcute în cel mai scurt timp posibil.

Service AUTOCHELU – Brașov, execută această operațiune de îndreptat jante și roluit folosind echipamente cu tehnologie ultramodernă în domeniul auto. De la îndreptare prin tatonare hidraulică la rece, până la roluire pe stand cu role și rectificare de flancuri pe CNC.

Ai roți strâmbe? Contactează-ne !!
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?