SERVICE AUTO BRAȘOV

Sunt 6 aspecte importante care ne diferențiază, 6 factori care contribuie la menținerea unui standard de calitate, 6 motive ca să vii în service-ul AutoChelu și să te convingi! Mai jos tratăm totul diferențiat și avem aport asupra opiniei clienților!

1. Garanție unică

Service Auto Brașov

Pentru că avem încredere deplină în serviciile pe care le oferim clienților, ne putem permite să spunem „Nu îți place, nu plătești!”. Faptul că până acum nimeni nu a ieșit pe porțile atelierului nostru fără să achite contravaloare lucrării spune totul despre calitatea la care lucrăm. De exemplu, poți veni la AutoChelu pentru un reglaj de direcție (reglaj unghi fugă, unghi cădere, convergența roților).

Dacă la final problema nu este rezolvată (trage mașina stânga sau dreapta, nu stă volanul drept așa cum ți-ai dorit), nu ești nevoit să plătești. E simplu! Acest principiu scoate din calcul costuri pentru operațiuni viitoare.

2. Echipamente Unice

Service Auto Brașov

Echipamentul de înlocuit anvelope, Hunter Revolution, este complet robotizat, elimină orice risc de deteriorare a jantei și poate fi folosit fără levier sau intervenția umană. Este un echipament autonom care salvează timp, se manevrează fără efort și fără greșeli, iar automatizarea completă aduce după sine siguranță maximă pentru manipulant. Operațiune de tip „WalkAway” reduce cu până la 57% timpul de execuție, aplicația de simplitate folosește aceeași procedură pentru toate roțile și anvelopele, iar ansamblul modern are un control maxim. Toate aceste beneficii sunt încorporate într-un singur echipament versatil care economisește timp și spațiu; adică aduce beneficii multiple atât pentru prestator, cât și pentru client. 

Standul de reglat geometria direcției este unic în țara noastră. Corghi R.E.M.O. se bazează pe un sistem simplist care îl transformă într-un echipament complet independent, astfel economisind timp și energie. Are capacitatea de verificare imediată a alinierii roților, iar clientul află ultra-rapid situația mașinii sale. Totul fără a mai fi nevoie de echipamente auxiliare. Tehnologia R.E.M.O. presupune eliminarea contactului cu roata sau janta, astfel încât operatorul nu investește timp și nu există riscul deteriorării jantelor. Echipamentul funcționează pe orice autoturism sau autoutilitară. Acest ansamblu de reglare a geometriei de direcției a revoluționat domeniul, așezând mașina pe elevator și lăsând-o pe un robot perfect care nu dă erori. Asta înseamnă scanare eficientă și date precise livrate imediat; în concluzie, identificarea facilă a soluției.

3. Servicii adaptate

Service Auto Brașov

Povestea „Valet Service” a apărut din nevoile consumatorului în perioade dificile. Este un serviciu de tipul „door to door”. Asta înseamnă că, orice problemă are mașina ta, contactezi AutoChelu prin WhatsApp, telefon sau e-mail, iar o echipă de profesioniști vine la tine acasă și îți preia mașina. După intervenția necesară, automobilul tău va fi predat în stare impecabilă prin înmânarea cheilor chiar la ușa ta.

În plus, dacă transportul mașinii se realizează pe roți, atunci acest serviciu va fi gratuit. Dacă acest lucru nu este posibil, AutoChelu vine cu soluția: platforma din dotare. Pentru orice problemă, nu ezita să ne contactezi la +40 761 677 707 sau la service@autochelu.ro.

4. Service Auto Mobil

Service Auto BrașovExperiența și profesionalismul nostru depășesc limitele atelierului. Suntem disponibili și acționăm acolo unde este cea mai mare nevoie de noi. Service-ul mobil are rolul de a fi alături de clienții noștri atunci când ei sunt în situații dificile.

Răspundem non-stop și intervenim cu utilaje profesionale pentru servicii de vulcanizare (reparații jante/anvelope/camere, reechilibrare roți), tractări auto sau orice altă problemă are mașina ta. În plus, ca tu și cei dragi să fiți în siguranță, AutoChelu aduce serviciul de taxi până la destinație.

5. Plată Variată

Service Auto BrașovService auto Brașov – AutoChelu și-a stabilit prin publicul țintă toate categoriile de clienți. Așa se face că a integrat la metode de plată sistemul de rate, fără dobândă, cu până la 24 de tranșe. Se lucrează cu trei mari bănci din țara noastră (Banca Transilvania, Unicredit și Garanti Bank), astfel încât variantele de încadrare în sistem să fie cât mai prietenoase pentru fiecare client.

6. Inovație

 

Pentru oamenii extrem de ocupați care găsesc cu dificultate timp pentru a veni în service, am creat Caravana Jantelor la tine în oraș. Un serviciu deosebit, unic, menit să călătorească în toată țara, până în casele clienților pentru preluarea jantelor. Cum funcționează? Ne contactezi, iar o echipă AutoChelu va veni la locația indicată.

Preluăm jantele, le aducem în atelierul nostru de pe Str. Ecologiștilor nr. 10, le recondiționăm în funcție de necesitate și ți le returnăm ca noi. Care sunt beneficiile? Simplu, rapid, eficient, fără pierdere de timp! Când? Oricând jantele mașinii tale devin strâmbe sau îndoite ori prezintă urme de degradare estetică (zgârieturi).

Service Auto Brașov

👇VREI SĂ ÎNCERCI ȘI TU? 👇
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?